ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ο Τζόνυ (Πρετεντέρης) πήρε το όπλο του

Η καλύτερη λύση είναι να ξεκινήσει ο Γιάννης Πρετεντέρης πορεία προς το λαό. Να βγει στο δρόμο, να πάει στα καφενεία, να σφίξει το χέρι των πονεμένων από την πολιτική της κυβέρνησης και να πορευθεί μαζί τους στη μεγάλη Πολιτιστική Επανάσταση που θα φέρει η επαναλειτουργία του Mega.
Είναι ίσως η μοναδική λύση. Ένα πλατύ κίνημα που θα αγκαλιάσει το Μεγάλο Κανάλι, τους Μεγάλους Τιμονιέρηδες της ενημέρωσης, τον Γιάννη, την Όλγα, τον Μανώλη-αν κατάλαβα καλά-Καψή και θα τους ξαναδώσει τη δύναμη που αφαίρεσε η κυβέρνηση με έναν.. νόμο που λέει πως για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να μη χρωστάει. Αυτό πρέπει να γίνει. Αυτό είναι η λύση.
Έφοδος στα θερινά ανάκτορα του Νίκου Παππά, όπου ο ίδιος και ο κομισάριος Κρέτσος σχεδιάζουν πώς να σκοτώσουν την ενημέρωση με πονηριά και δόλο. Γιατί δεν σκοτώνουν τον ΣΚΑΙ ή τον ΑΝΤΕΝΝΑ που είναι επίσης αντικυβερνητικοί, αλλά το Mega, αφήνοντας έτσι μια ψευδή εικόνα πολυφωνίας.
Ήρθε η ώρα λοιπόν ο Τζόνυ ο Πρετεντέρης με το όνομα, να πάρει το όπλο του και να χυμήξει στους δυνάστες, που δεν σέβονται αυτό που σεβάστηκαν όλες οι κυβερνήσεις. Πως το Mega έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, να χρωστάει, να αυθαιρετεί, να ζει πάνω από τις δυνατότητές τους και να ακριβοπληρώνει τους Γιάννηδες με τα λεφτά των άλλων. Γιατί το Mega είναι θεσμός, πιο θεσμός και από την Εφημερίδα της Κυβέρνησης, γιατί ήταν η εφημερίδα και το κανάλι όλων των κυβερνήσεων, πλην αυτής που απαιτεί παράλογα πράγματα και έχει μεταφέρει την ανάγκη νομιμότητας, από τα πογκρόμ στα στέκια των άπλυτων στα Εξάρχεια, στις τηλεοπτικές άδειες;
 
ΥΓ: νομίζω πως δεν χρειάζεται ένα γελοίο κείμενο για να αποδείξει τη γελοιότητά τους. Όχι μόνο δεν είχαν την ευθιξία να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να σώσουν το κανάλι, αλλά δεν έχουν ούτε την ελάχιστη να είναι δίπλα στο κανάλι και στους εργαζόμενους τις δύσκολες ώρες. Έχουν λακίσει οι Γιάννηδες, οι Όλγες, οι Παύλοι και οι Μανώληδες. Πήραν τη βαλίτσα και εξαφανίστηκαν. Όχι αυτή με τα ρούχα φυσικά.

Κώστας Βαξεβάνης (koutipandoras)