ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Kύριε βουλευτά!..

Τη 2η θέση στο Επικρατείας έταξε ο Κυριάκος στον Πρετεντέρη

Να το θυμηθείτε ότι ο Κυριάκος με τον Πρετεντέρη έχει βάλει κακό μπελά στο κεφάλι του! Και εξηγούμαστε. Το ρεπορτάζ που είναι διασταυρωμένο, υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έχει υποσχεθεί στο δημοσιογράφο να τον περιλάβει στις λίστες του κόμματος όποτε προκηρυχθούν εκλογές. Μάλιστα – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές (που όπως είπαμε δεν επιδέχονται διάψευσης), ο Κυριάκος Μητσοτάκης επάνω στον ενθουσιασμό του, λέγεται ότι έκανε το λάθος να τάξει στο δημοσιογράφο τη δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος! Δεν γνωρίζουμε αν η πρώτη ανήκει (δικαιωματικά) στο.. έτερο μέλος της ιστορικής πλέον εκπομπής «Ανατροπή», Τάκη Θεοδωρικάκο… Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα.
Το πρόβλημα είναι ότι δημοσιογράφος το έχει δέσει κόμπο και ήδη διαρρέει ότι ο Μητσοτάκης του έχει τάξει εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας… Με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της ΝΔ – διαπιστώνοντας τις αντιδράσεις από το feedback που παίρνει, να το ξανασκέφτεται! Βέβαια ποιος ζει και ποιος πεθαίνει σε κανά χρόνο που θα γίνουν οι εκλογές… Αλλά όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, «Μην τάξεις του άγιου κερί και του παιδιού κουλούρι»!
-enimerosi24