ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

H Ντόρα, o Kουρτάκης κι ο Μαρινάκης

Η μεγάλη σύναξη επιχειρηματιών, πολιτικών και δημοσιογράφων πραγματοποιήθηκε στο Καστέλι Χανίων Καστέλι όπου βγήκαν πολλές ειδήσεις που θα δημοσιοποιηθούν εν καιρώ.
Αφορμή για τη σύναξη τα γενέθλια του επικεφαλής του ομίλου των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη στο πατρικό του σπίτι στις Λουσακιές Κισσάμου.
Το παρών στην εκδήλωση και το γλέντι που ακολούθησε στο κτήμα Κουρτάκη έδωσαν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης (παρά το γεγονός της έντονης κριτικής που του ασκείται μέσω των Παραπολιτικών),..
ο βουλευτής Μάκης Βορίδης με τη σύζυγό του και πολλοί πολλοί άλλοι.
Eντύπωση προκάλεσε και η παρουσία του Ανδρέα Παπαμιμίκου πρώην γραμματέα της ΝΔ και (σύντομα) συγγενή του Ιβάν Σαββίδη, που κάθησε στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Μάκη Βορίδη και τον Αδωνι Γεωργιάδη.

ΥΓ  Aπό τα κεράκια στην τούρτα συνάγεται πως ο Γιάννης Κουρτάκης έγινε 42 χρονών.(πληροφορίες και φωτογραφίες από το zarpanews)