ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Ποιοι «κάρφωσαν» στο fb τον Θ. Χειμωνά...

...και του «μπλόκαραν» τη σελίδα

Εναντίον «των αλητών του ΣΥΡΙΖΑ», των «συριζοτρολ» και του «γελοιωδέστατου αλήτη που μας κυβερνά»(!) επιτέθηκε και πάλι ο Θανάσης Χειμωνάς, συγγραφέας και Γραμματέας... του Τομέα Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ.
Αυτή τη φορά αφορμή ήταν το τριήμερο «μπλοκάρισμα» από το facebook, της προσωπικής του σελίδας, μετά από μαζικά ριπόρτ. 
Ακολουθεί όλόκληρο το σχόλιο του Θ. Χειμωνά στην προεκλογικη του σελίδα:
«Αγαπητοί φίλοι.
Μετά από μαζικά ριπορτ των αλητών του ΣΥΡΙΖΑ στο ποστ μου με τις χυδαίες βρισιές που ο ίδιος δέχομαι (!) απο τα συριζοτρολ, το Facebook «έριξε» για τρεις μερες το προφιλ μου. Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με αδίστακτους φασιστες οι οποίοι θα προσπαθήσουν με κάθε τροπο να αποκλείσουν κάθε αντίθετη άποψη, κάθε κριτική στον γελοιωδέστατο αλήτη που μας κυβερνά. Για τις..
επόμενες 72 ωρες δεν μπορω να γράψω τίποτα, δεν μου επιτρέπεται καν να στέλνω μηνύματα μονο και μονο  επειδή είχα το «θράσος» να επιτεθώ σε μια τρολοσελιδα που καπηλεύεται τον αντιφασιστικό αγώνα για να κανει προπαγάνδα υπέρ των εθνοσοσιαλιστων που μας κυβερνούν. Δεν πειραζει ομως. Οι μερες αυτών των βρωμιάρηδων ειναι μετρημένες. Και θα εχουν το τελος που τους αξίζει.
Θανασης Χειμωνάς