ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Ο Φώτης Μπόμπολας βάζει μπροστά το Plan B

Κρίσιμες ώρες, λένε για τον “Πήγασο” του Φώτη Μπόμπολα ο οποίος αρνήθηκε να πληρώσει τα δάνεια του και οι τράπεζες αναμένεται να τα καταγγείλλουν. Ακούστηκε δε πως ο δαιμόνιος εκδότης θα φέρει τον Αλέξη Σκαναβή (ναι, ναι αυτόν που λειτουργεί τον Ελεύθερο Τύπο με ψιλά) για να τον αντικαταστήσει! Και κανείς δεν αναρωτιέται σε τι ακριβώς θα τον αντικαταστήσει; Στον Πήγασο; Αποκλείεται αφού ο “όμιλος” θα καταρρεύσει μόλις καταγγελθούν όλα τα δάνεια.
Για τους προσεκτικούς των ειδήσεων στα media θα θυμούνται πως πριν λίγο καιρό είχε επισημανθεί ότι η έκδοση της εφημερίδας “Έθνος” δεν ανήκει πλέον στον “Πήγασο” που έχει τις μεγάλες ζημιές και τα πολλά, υψηλά δάνεια αλλά από την εταιρεία “Έθνος Α.Ε”. Είχε φροντίσει ο εκδότης για αυτό που ερχόταν και προφανώς έχοντας πλήρως επίγνωση των επιπτώσεων,..
 σταμάτησε να εξυπηρετεί τα δάνεια του ομίλου. Αφού οι ζημιές θα καταγραφούν στο τραπεζικό portofolio και τελικά θα τις πληρώσουμε όλοι εμείς!
Τα βραχυπρόθεσμα δάνεια του ομίλου Πήγασος στο τέλος του 2015 ήταν 148 εκ ευρώ εκ των οποίων 53 εκ ευρώ της Alpha, 51 εκ ευρώ της Εθνικής και 36 εκ ευρώ της Τράπεζας Πειραιώς.
Οι πληροφορίες ότι ο Φώτης Μπόμπολας αποχωρεί από τον χώρο των media ίσως απλά να σημαίνει ότι ο εκδότης θα δώσει τη διαχείριση της εταιρείας “Έθνος Α.Ε” η οποία επίσης θα έχει δάνεια αλλά μικρά, σε κάποιον άλλο που θα φαίνεται μπροστά. Το σενάριο Β περιλαμβάνει την έκδοση της εφημερίδας. Για να συνεχίσει να κάνει παιχνίδι το συγκρότημα στο σύστημα της νέας διαπλοκής. Οι εξελίξεις θα δείξουν αν τελικά επιβεβαιωθεί αυτή η τακτική του Φώτη Μπόμπολα.
- από το mediatvnews