ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Ποιος μέτοχος του MEGA βάζει χρήματα για τους εργαζομένους

Πληρώνονται την Παρασκευή οι «μόνιμοι» - Τι γίνεται με τους υψηλόμισθους

«Ηρθε η ώρα...»
- «Ας μην πούμε τίποτα μωρέ, δεν βαριέσαι».
 «Λες να πρωτοτυπήσουμε και να μην πούμε τίποτα; Λοιπόν άντε γεια σας».
- «Πάμε για καλοκαιράκι παιδιά και χαιρετούμε».
Με τον παραπάνω διάλογο αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές της εκπομπής «Κοινωνία Ωρα Mega» οι Οικονομέας και Καμπουράκης που μάλλον την Παρασκευή θα δουν χρήματα στον λογαριασμό μισθοδοσίας τους, εκτός αν ανήκουν στην κατηγορία των υψηλόμισθων που πληρώνονται με τιμολόγια.
Σχετικά με τις πληρωμές στο MEGA και σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν σήμερα Πέμπτη..
στους εργαζόμενους στο κανάλι της Μεσογείων, θα καταβληθούν χρηματικά ποσά για να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα του Απριλίου, τα οποία θα εμφανιστούν στους λογαριασμούς μισθοδοσίας αύριο Παρασκευή.
Οι πληρωμές αυτές αφορούν μόνο όσους έχουν σχέση μόνιμης απασχόλησης με το Mega και όχι τους συνεργάτες με μπλοκάκια ή τους υψηλόμισθους με τιμολόγια.
Σημειώνεται πως οι λιγοστές καταβολές μισθών, γίνονται έπειτα από προσπάθειες που έκανε μέτοχος της εταιρείας να βρεθεί τρόπος να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Την ίδια στιγμή βρίσκονται περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ στους δεσμευμένους από τις πιστώτριες τράπεζες λογαριασμούς του MEGA.