ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Αναζητείται αξιοπρέπεια

Θα περίμενε ίσως κανείς, λίγο πριν από το τέλος, οι μάσκες να πέσουν και η αξιοπρέπεια να υπερισχύσει. Ωστόσο, οι τελευταίες δηλώσεις του διευθυντή ειδήσεων του MEGA, Μανώλη Καψή, και του βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδου, δείχνουν το αντίθετο.
Ο πρώτος δήλωσε πως το κανάλι δεν χρωστάει τίποτα και φταίνε οι τράπεζες που έχουν δεσμεύσει τους λογαριασμούς και πως ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες έγινε για να κλείσει το MEGA (!).
Με τη σειρά του, ο Λοβέρδος, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, είπε το αμίμητο: «Περίμενε κανείς να πάει το ΠΑΣΟΚ από το 45% στο 9%;», ρίχνοντας..  ουσιαστικά την ευθύνη στους ψηφοφόρους που τόλμησαν να μην ξαναδώσουν υψηλά ποσοστά στο κόμμα που μας έβαλε στα μνημόνια.
Ως γνωστόν, εγγυήσεις για τα δάνεια, τόσο η Ν.Δ. όσο και το ΠΑΣΟΚ είχαν βάλει τα μελλοντικά εκλογικά ποσοστά τους (τα είχαν σίγουρα!).
ΝΟ.ΡΑ. (ΕφΣυν)