ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Εξω φρενών ο «γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ» - Kάλλιο αργά παρά ποτέ...

Τατσόπουλος για Μουλόπουλο: Δεν θα ανεχτώ πλέον τίποτε κι από κανέναν!

«Κάθε κόμμα θα πρέπει να έχει τον γελωτοποιό του. Η Ν.Δ. έχει τον Άδωνι, το ΠΑΣΟΚ τον Πάγκαλο κι εμείς τον Τατσόπουλο». Αυτά, τα τουλάχιστον προσβλητικά, έγραφε ο «σύντροφος» Βασίλης Μουλόπουλος σε άρθρο του στην Αυγή για τον Πέτρο Τατσόπουλο  και οι zoornalistas αναρωτιόντουσαν τι απαντάει ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις λοιδωρίες του τέως βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην στελέχους του ΔΟΛ.
Τελικά ο Τατσόπουλος απάντησε το πρωί της Δευτέρας στον Μουλόπουλο μέσω fb όπου ανέφερε: «Ο γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ. Αύριο στην ΚΟ. Για μία και μοναδική παράσταση. Γέλια μέχρι δακρύων»
Την ανάρτηση Τατσόπουλου σχολίασε κι ο φίλος του συγγραφέα, σκηνοθέτης Νίκος Ζερβός, ο.. 
οποίος παρεμβαίνοντας, τον προέτρεψε να μην ανεχθεί άλλες προσβολές από «αριστερούς δεινόσαυρους του πνεύματος».«Δεν θα ανεχτώ, τίποτε Νικόλα. Να είσαι βέβαιος. Τίποτε και από κανέναν», ήταν η απάντηση του..  βουλευτή Τατσόπουλου στο σχόλιο  Ζερβού.
Υ.Γ Αφού έχουν αποφασίσει να «καθαρίσουν» τον Τατσόπουλο γιατί δεν το κάνουν απευθείας αλλά τον εξευτελίζουν με τέτοιο τρόπο; Βέβαια δεν φταίνε μόνο οι της Κουμουνδούρου αλλά κι ο ίδιος ο Τατσόπουλος που έπρεπε ήδη να έχει αποχωρήσει  μη ανεχόμενος «προσβολές από αριστερούς δεινοσαύρους» οπως λέει κι ο φίλος του ο Ζερβός. Meglio tardi che nai...