ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Εκτός χρηματιστηρίου οριστικά ο ΔΟΛ - Νέα εταιρεία από τον Ψυχάρη

Με απόφαση της αυτόκλητης γενικής συνέλευσης  της εταιρείας που ελήφθη την Πέμπτη ο σημαντικότερος όμιλος ΜΜΕ της χώρας, ο δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, αποχωρεί από το χρηματιστήριο.Συγκεκριμένα η συνέλευση στην οποία παρέστη ο Σταύρος Ψυχάρης ως αποκλειστικός κάτοχος του κάτοχος του 100% του μετοχικού κεφαλαίου του ΔΟΛ, αποφάσισε τη διαγραφή των μετοχών από το Χρηματιστήριο, εξουσιοδοτώντας το ΔΣ  της εταιρείας να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια απαιτείται για την υλοποίησή της.
Ως γνωστόν ο Σταύρος Ψυχάρης προχώρησε πριν από λίγο καιρό στην ίδρυση εταιρείας συμμετοχών. Πρόκειται για τη  ”Σ. Ψυχάρης Συμμετοχών ΑΕ» με αντικείμενο και τη συμμετοχή στα..
ΜΜΕ. Η έδρα της εταιρείας είναι στα γραφεία του ΔΟΛ, στην οδό Μιχαλακοπούλου 80 και στο ΔΣ συμμετέχουν εκτός από τον ίδιο τον Στ. Ψυχάρη, ο οποίος έχει θέση προέδρου –διευθύνοντος συμβούλου, ο γιος του Παναγιώτης και η σύζυγός του Χριστίνα Τσούτσουρα (μαζί στη φωτογραφία).
 - διαβάστε περισσότερα εδώ (Τυπολογίες)