ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013

Eργοδοτική ασυδοσία στο μαγαζί του Μπόμπολα

Αυτός είναι ο σεβασμός των δικαστικών αποφάσεων από την διοίκηση του ραδιοσταθμού SENTRAFM: Χθες δικαιώνεσαι από τα δικαστήρια, σήμερα σε απολύουν ξανά

 H ETEΡ ανακοίνωσε την Πέμπτη (21/11) την δικαίωση δύο τεχνικών, μελών της Ενωσης, που απελύθησαν από τον ραδιοσταθμό  SENTRA FM, καθώς μέσω της δικαστικής απόφασης 2888/2013 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κρίνεται άκυρη η απόλυσή τους. Οι εργαζόμενοι είχαν απολυθεί επειδή δεν δέχθηκαν να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις κατώτερες της ΣΣΕ της ΕΤΕΡ.
Χθες Παρασκευή (22/11) και την ώρα που στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαζόταν η προσφυγή για ακυρότητα απόλυσης τεσσάρων άλλων τεχνικών από τον ίδιο ραδιοσταθμό και για..
τον ίδιο λόγο, η διοίκηση του ραδιοσταθμού SENTRA FM απέστειλε εκ νέου απόλυση στον ένα εκ των δύο, προς το παρόν, εργαζομένων που μόλις πριν μία ημέρα δικαιώθηκαν!
Η ΕΤΕΡ σε ανακοίνωσή της τονίζει:
 - Δηλώνουμε προς την εργοδοτική πλευρά ότι δεν θα αφήσουμε τους συναδέλφους μας έρμαια στην οικονομική ευρωστία του εργοδότη ο οποίος προσπαθεί, με αλλεπάλληλες δίκες και νομικές πράξεις που στοιχίζουν ακριβά για έναν απολυμένο και άνεργο, να ανατρέψει τις δικαστικές αποφάσεις.
- Καλούμε την Πολιτεία να βάλει επιτέλους φρένο στην εργοδοτική ασυδοσία και να σταματήσει έστω και τώρα να βοηθά με τις μνημονιακές πολιτικές τους επωφελούμενους εργοδότες να τσακίζουν τους εργαζόμενους και να αυξάνουν τις στρατιές ανέργων που οι ίδιοι με την υποστήριξη της κυβέρνησης δημιούργησαν.
- Κανείς μόνος του απέναντι σε κυβέρνηση και εργοδότες.
Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος όμως η νίκη θα είναι δική μας. Των εργαζομένων.