ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Γιατί χαίρεται και χαμογελάει ο Τσεκούρας, πατέρα;

Aνεβασμένες είναι το τελευταίο διάστημα οι μετοχές του διευθυντή του «Εθνους» και του «Εθνους της Κυριακής». Μετά τις «εκκαθαρίσεις» των εργαζομένων στον «Πήγασο», ο Θανάσης Τσεκούρας υποσχέθηκε στα αφεντικά να αλλάξει τα δύο φύλλα ενώ παράλληλα άρχισε τα ανοίγματα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Γιώργος Μπόμπολας του χρεώνει και την καλή εικόνα των δύο εφημερίδων του ομίλου αν και σε αυτό βέβαια έχει συμβάλει και το «λίφτινγκ» του Δ. Νίκα και το ρεπορτάζ για τη Χρυσή Αυγή.
 Εκείνο βέβαια για το οποίο χαίρεται και ο υιός Φώτης Μπόμπολας -και «καμαρώνει» ο Τσεκούρας- είναι η κυκλοφοριακή άνοδος του Εθνους και ιδίως του κυριακάτικου φύλλου που αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία των..
πρακτορείων, πέρασε στην πρώτη θέση πουλώντας περισσότερα από 140.000 φύλλα.
Η προσφορά των βιβλίων του Νίκου Καζαντζάκη, όπως όλοι περίμεναν, εκτόξευσε την κυκλοφορία της εφημερίδας. Και έπεται συνέχεια καθώς η προσφορά θα συνεχιστεί τουλάχιστον για άλλες έξι εβδομάδες...