ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Με ρόλο στο «συγκρότημα Κουρτάκη» ο Στέλιος Σοφιανός

Την είσοδο του κτιρίου της Ιάσονος 2, στον Πειραιά, πέρασε πριν από λίγες ημέρες ο δημοσιογράφος Στέλιος Σοφιανός. Το ραντεβού με τον Γιάννη Kουρτάκη είχε κλειστεί σχεδόν αμέσως μετά την απομάκρυνση του Σοφιανού από τον ΔΟΛ.
Το έμπειρο περί τα αθλητικά  -κι όχι μόνο- πρώην στέλεχος του Σταύρου Ψυχάρη συζητάει για να αναλάβει ρόλο στο «συγκρότημα Κουρτάκη» (όπως συγκρότημα Λαμπράκη). Ο κρητικός δημοσιογράφος  Γιάννης Κουρτάκης μετατρέπεται πλέον σε ισχυρό μιντιάρχη -με τη βοήθεια και του «φίλου Βαγγέλη που στάθηκε δίπλα» του (εδώ).
Ο Κουρτάκης μετά την εφημερίδα «Παραπολιτικά» και το ομώνυμο σάιτ, πρόκειται να επεκταθεί..
στον χώρο των media και με δύο ραδιόφωνα -καθώς ήδη απέκτησε την πρώτη συχνότητα στα ερτζιανά. Ο πρώτος σταθμός που το πιθανότερο είναι να ονομαστεί «Παραπολιτικά FM», θα  είναι ενημερωτικός και θα επιστρατευτεί η ομάδα της εφημερίδας για να τον «τρέξει». Το δεύτερο ραδιόφωνο θα είναι αθλητικό – φιλοολυμπιακό- και όπως ακούγεται το πιθανότερο είναι να το αναλάβει ο έμπειρος Στέλιος Σοφιανός. Αναμένουμε να δούμε αν θα επαληθευτούν τα όσα είδαν το φως του... διαδικτύου.