ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ποιοι βιάστηκαν να στείλουν στη σύνταξη την Ελλη Στάη;

Και ποιος φοβάται το διαδικτυακό εγχείρημα της δημοσιογράφου που θα κάνει πάταγο

Kάποιοι για δικούς τους (ιδιοτελείς) λόγους βιάστηκαν να στείλουν την Ελλη Στάη στη σύνταξη. Και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν άκριτα να το «υιοθετήσουν» μαζί με όλες τις κακίες που συνηθίζονται ανάμεσα στο «δημοσιογραφικό σινάφι».
Η δημοσιογράφος όμως σκοπεύει να τους διαψεύσει όλους. Αυτή την εποχή δουλεύει πυρετωδώς για το στήσιμο του φιλόδοξου σχεδίου της που όπως λένε θα κάνει πάταγο. Η Ελλη Στάη θέλει να κάνει τη διαφορά στο χώρο του διαδικτύου και της web tv, ανοίγοντας νέους δρόμους στον τομέα αυτό. Ηδη τα νέα γραφεία και τα στούντιο στο Μαρούσι που θα στεγάσουν το.. 
διαδικτυακό εγχείρημα της Στάη ετοιμάζονται πυρετωδώς. Και όπως ακούγεται οι εγκαταστάσεις αλλά και το όλο πρότζεκτ θα είναι αντάξια της τηλεοπτικής λάμψης της δημοσιογράφου.
Πολλοί, γνωστοί και μη εξαιρετέοι, έχουν θορυβηθεί από το εγχείρημα της Στάη και προσπαθούν να το  απαξιώσουν με διάφορους τρόπους... Ο ανταγωνισμός πλέον στο χώρο της ενημέρωσης στο διαδίκτυο εντείνεται καθώς νέοι - ισχυροί- παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι. Κάποιοι ελπίζουν ότι όλο αυτό μπορεί να βελτιώσει τις συνθήκες δουλειάς  (αμοιβές, ωράρια κλπ) όσων απασχολούνται στο διαδίκτυο. Η Ελλη Στάη στον τομέα αυτό είναι κάθετη και όπως ακούγεται θα δώσει προτεραιότητα στο εργασιακό περιβάλλον με (σχετικά) ικανοποιητικούς μισθούς αλλά και ασφάλιση των εργαζομένων στο νέο της σάιτ.
Βέβαια πολλά ακούγονται και οι υποσχέσεις είναι δωρεάν αλλά οι προθέσεις είναι καλές και (προς το παρόν) τα όσα συμφωνούνται αρκούντως ικανοποιητικά. Και το κυριότερο: Λεφτά (φαίνεται ότι)  υπάρχουν!..