ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Δουλεύω για τον Ψυχάρη και με κυνηγάνε όλοι!

Είναι εντελώς αστείο να δουλεύεις στον ΔΟΛ, να δουλεύεις για τον Ψυχάρη και να επικαλείσαι πως θέλουν να σου κάνουν λογοκρισία οι άλλοι.
Όταν δουλεύεις στον ΔΟΛ, αυτολογοκρίνεσαι. Και το ξέρεις καλά. Διαφορετικά, θα έκανες σκίτσο και με τον Βαρδινογιάννη.
Είναι γελοίο και είναι ακόμα πιο γελοίο να μην το καταλαβαίνεις. Ειδικά, όταν δουλεύεις σε μια εφημερίδα που έχει παράδοση στη λογοκρισία και τις απολύσεις σκιτσογράφων. Και ήσουν εκεί. Τις έζησες.
Όπως είναι γελοίο να δουλεύεις για τον Ψυχάρη και να κατηγορείς άλλους για αυριανισμό. Είναι..
φιλαράκια ο Ψυχάρης με τον Κουρή. Πρόσφατα, ο Ψυχάρης έστειλε και επιστολή στήριξης στον Κουρή. Οπότε, αν θέλεις να χτυπήσεις τον αυριανισμό, ξεκίνα από το αφεντικό σου.
«Αχ, δουλεύω για τον Ψυχάρη και με κυνηγάνε όλοι. Έχω βγει στην παρανομία. Κάνω επανάσταση. Θέλουν να με λογοκρίνουν.». Ναι, έτσι είναι αν έτσι νομίζεις.
Γελάω πάρα πολύ με δημοσιογράφους και σκιτσογράφους που δουλεύουν σήμερα για τους νταβατζήδες και νομίζουν ότι κάνουν και αντάρτικο. Έχουν και σύνδρομο καταδίωξης. Και είναι απόλυτα συστημικοί και νομίζουν πως τους καταδιώκει το σύστημα.
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που, όταν απολύονταν οι συνάδελφοί τους, δεν διαμαρτυρήθηκαν καθόλου.
- από σχόλιο στον Πιτσιρίκο