ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Γιατί «σκοτώνονται» Ψύλλιας - Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ;

Οµηρικοί είναι πλέον οι καβγάδες στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ανάµεσα στον διευθυντή του, Αρη Πορτοσάλτε, και τον στενό συνεργάτη του γενικού διευθυντή του οµίλου, Γιώργο Ψύλλια. Η µάχη για τον έλεγχο του αποδεκατισµένου ραδιοφωνικού σταθµού είναι σφοδρή και διεξάγεται ενώπιον του προσωπικού που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του σταθµού. Μπορεί η τηλεόραση να πέρασε στον έλεγχο του Σταµάτη Μαλέλη µετά την εκδίωξη του Χρήστου Παναγόπουλου, στο ραδιόφωνο όµως το µέτωπο παραµένει ανοικτό, αν και έχει ήδη περιθωριοποιηθεί ο Γιάννης Σπανολιός (στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου), ο οποίος περιορίζεται πλέον µόνο στις περίφηµες «κοινωνικές καµπάνιες» του ΣΚΑΪ.
Ο Αρης Πορτοσάλτε, µετά το 2009, οπότε και ανέλαβε την τύχη του οµίλου ΣΚΑΪ ο Χρήστος.. Παναγόπουλος, προσέγγισε τον πρώην πρόεδρο της ΕΡΤ, ακολουθώντας τις οδηγίες του, και εξασφάλισε καθηµερινή παρουσία στον τηλεοπτικό σταθµό. Το περασµένο καλοκαίρι, λίγο έλειψε να χάσει µέρος της ραδιοφωνικής του «εξουσίας», όταν ο Χρ. Παναγόπουλος ξεκίνησε τις αποτυχηµένες εν τέλει συζητήσεις για να πάρει τον Γ. Τράγκα από τον Real. Στη συνέχεια, ο διευθυντής του σταθµού επέλεξε(;) να απουσιάζει σε διακοπές στις 31 Ιουλίου 2013, όταν και έγινε η δεύτερη επιχείρηση απόλυσης εργαζοµένων από τον ΣΚΑΪ 100,3.
Ο Γιώργος Ψύλλιας αποκαλεί τον Αρη Πορτοσάλτε... Σόιµπλε εξαιτίας των θέσεων που εκφράζει µέρα και νύχτα στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο δεύτερος αµφισβητεί τη δικαιοδοσία του πρώτου στο ραδιόφωνο, καθώς τυπικά είναι εκείνος διευθυντής, και την προπερασµένη Παρασκευή απάντησε µε τη φράση «∆ε µας παρατάς» στην οδηγία του συνεργάτη του Στ. Μαλέλη να µπει στο στούντιο για τη µετάδοση µιας είδησης.
Ηταν µία από τις λίγες φορές που οι δύο άνδρες συνοµίλησαν απευθείας, καθώς συνήθως οι οδηγίες του Γ. Ψύλλια δίνονται µέσω των παραγωγών, που τις µεταφέρουν στον Αρη Πορτοσάλτε, αλλά και στους άλλους δηµοσιογράφους πίσω από το µικρόφωνο.
Το µπαλάκι πέφτει στους «αγγελιαφόρους» παραγωγούς των εκποµπών, αφού οι δηµοσιογράφοι που είναι στον αέρα δεν τηρούν τις «οδηγίες» του Γ. Ψύλλια, αµφισβητώντας τη ραδιοφωνική του εµπειρία. Επιπλέον, δεν υπάρχει πλέον προσωπικό για να κάνει αυτή τη δουλειά.
 - parapolitika.gr