ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Δύο ραδιόφωνα για τον Γιάννη Κουρτάκη

** Με δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς επεκτείνεται ο Γιάννης Κουρτάκης. Ο εκδότης των «Παραπολιτικών» έκανε την πρώτη κίνηση αποκτώντας ραδιοφωνική συχνότητα με στόχο να βγάλει στον αέρα άμεσα τα «Παραπολιτικά FM» και στα σκαριά υπάρχουν σχέδια για τη δημιουργία φιλοολυμπιακού σταθμού.
** Παρά τα όσα υποστηρίζουν δημοσίως οι αρμόδιοι υπουργοί τα έγγραφα για το κόστος λειτουργίας της Δ.Τ τις μέρες που το πρόγραμμα της έβγαινε από το κτίριο της γενικής γραμματείας, τους διαψεύδουν. Όπως έγραψε η ιστοσελίδα thepressproject.gr η Δ.Τ στοίχησε στους Έλληνες πολίτες περισσότερα από 600 χιλιάδες ευρώ! Τα 155.000 από αυτά πληρώθηκαν για μετάδοση μόλις 8 ημερών από τα στούντιο TVE ιδιοκτησίας ομίλου Μπόμπολα και.. ΔΟΛ. Όπως μαρτυρεί το έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια οι 8 ημέρες μετάδοσης μαγνητοσκοπημένων επαναλήψεων στο studio TVE με το σήμα της Δ.Τ,  το κόστος ροής ανέρχεται στο ποσό των 155.000 ευρώ!
** Και επίσημα πλέον η χώρα απέκτησε δυο τηλεοπτικές κρατικές εταιρείες. Η πρώτη χωρίς εταιρικό σχήμα και με έλεγχο από τον Παντελή Καψή, η ΔΤ μετακομίζει στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής το οποίο φρόντισε η κυβέρνηση με εντελώς παράνομο τρόπο να εκκενώσει. Για τη δεύτερη τηλεοπτική εταιρεία, τη ΝΕΡΙΤ η οποια διαθέτει ΔΣ αλλά δεν διαθέτει τηλεοπτικό κανάλι, η κυβέρνηση την μετακομίζει στο κτήριο της ΕΡΤ της Κατεχάκη. (διαβάστε περισσότερα στις Τυπολογίες εδώ)