ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Οι γραφιάδες του Ψυχάρη, οι νεοσταλινικές ύαινες και ο «αυριανιστής» Μουλόπουλος

To βαρύ του πυροβολικό και τους γνωστούς γραφιάδες του, έχει επιστρατεύσει ο Σταύρος Ψυχάρης στα ΝΕΑ, θέλοντας, λέει, να «αποδομήσει» τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του Αλέξη Τσίπρα. Το σημερινό φύλλο της εφημερίδας έχει πρωτοσέλιδο τίτλο «Το φάντασμα του Στάλιν πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ» και συνοδεύεται από το γνωστό σκίτσο που δείχνει τον Στάλιν να κρατάει στην αγκαλιά του ένα παιδάκι. Μόνο που στο πρωτοσέλιδο των Νέων το κεφάλι του παιδιού έχει αντικατασταθεί  με αυτό του Τσίπρα.
Στις μέσα σελίδες υπάρχει ανάλυση του Δημήτρη Μητρόπουλου που χαρακτηρίζει τον Τσίπρα ως νεοαριστερό Σολομώντα (μάλλον διαβάζει zoornalistas) αναφορικά με την λύση που έδωσε στον «διασκεδαστικό καβγά» ανάμεσα στους «μουλόπουλους και τους τατσόπουλους». Σχετικά με τον Βασίλη Μουλόπουλο, τον παλιό συνάδελφό του στον ΔΟΛ, ο Δ. Μητρόπουλος γράφει: «Αθικτος- δυστυχώς- ο Μουλόπουλος  για χαρακτηρισμούς που τοποθέτησαν την Αυγή στη λωρίδα..
ταχείας κυκλοφορίας του πάλαι ποτέ του "αυριανισμού"».
Στο σημερινό φύλλο των Νέων υπάρχει επίσης και βαρυσήμαντη (ολοσέλιδη) ανάλυση του Ηλία Κανέλλη υπό τον τίτλο «Ο ποπ πρόεδρος και οι πατερούληδες της Κουμουνδούρου» Ο Κανέλλης ... προειδοποιεί τον Τσίπρα ότι δεν βλέπει τις νεοσταλινικές ύαινες που τον συντροφεύουν στο κυνήγι της εξουσίας:
«Οι ύαινες αυτές υπαγορεύουν ορισμένες από τις κεντρικές επιλογές, που λαμβάνουν τη διάσταση καμπάνιας, δηλαδή τη δαιμονοποίηση των μίντια που ασκούν κριτική στις θέσεις και στις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και  τον εκφοβισμόμέσων ενημέρωσης, δημοσιογράφων, ακόμη και γελοιογράφων που τους θεωρούν απέναντί τους.»

Υ.Γ: Την ίδια ώρα ο «γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ», Πέτρος Τατσόπουλος έχει πάρει από το πρωί  «σβάρνα» τα πρωινάδικα, στα κανάλια, προσπαθώντας να εξηγήσει  το γιατί δεν αποχώρησε  από τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις προσβολές που υπέστη και παρά τις υποσχεσεις που έδωσε ότι «δεν θα ανεχτεί πλέον τίποτε κι από κανέναν και ότι αυτό δεν θα περάσει έτσι»...