ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Η Ακρίτα απαντά στον Αδωνη: Κύριε Γεωργιάδη όχι νταηλίκια σε μένα


Επίθεση κατά της Ελενας Ακρίτα εξαπέλυσε ο Αδωνης Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα. «Η κυρία Ακρίτα υβρίζει τη σύζυγο του πρωθυπουργού. Δηλαδή τι θέλουν, να διαλύσουν το σπίτι του Μητσοτάκη;» είπε ο υπουργός Υγείας, σχετικά με την ανάρτηση της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ελενας Ακρίτα στο fb για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.
Αμεση ήταν ήταν η αντίδραση της Ελενας ακρίτα η οποία απάντησε σε δύο «δόσεις» μέσω fb στον Αδωνη Γεωργιάδη:

«Ο Αδωνις Γεωργιάδης μου ζητά να ζητησω συγγνώμη την Μαρέβα Μητσοτάκη. Λογικά αυτό είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Γιατί είναι για γέλια κι ας το είπε ο ίδιος με straight face - άλλωστε έτσι με σοβαρό τρόπο λέγονται τα πιο πετυχημένα αστεία.
Ευχαρίστως να ζητήσω, αν το εννοεί. Να μού πει όμως πρώτα ποιο ψέμα έγραψα.
  • Το ζεύγος Μητσοτάκη δεν έχει 40 ακίνητα που ουδείς γνωρίζει την προέλευση του;
  • Το ζεύγος Μητσοτάκη δεν «χώρισε» (αληθινά; εικονικά; Γιατί το κρύβουν;) για να γλιτώσει την κοινή φορολογική δήλωση του Πόθεν Έσχες;
  • Το ζεύγος Μητσοτάκη δεν έχει σχέση με τα επιχειρηματικά τζάκια;
  • Η κ. Μητσοτάκη δεν έχει - άγνωστο πώς! - το σπίτι του Βολταίρου.
  • Το (πρώην) μαγαζάκι της κ. Μητσοτάκη δεν ανέλαβε χαριστικά να σχεδιάσει τις στολές έκτρωμα της Aegean και της Λυρικής μας σκηνής;
Πού είναι το ψέμα, λοιπόν;
Για να ζητήσω συγγνώμη πρέπει πρώτα να πουν στον Ελληνικό λαό πως έφτασε το κόμμα τους να έχει 450.000.000 χρέος που το έχεις πληρώσει εσύ κι εγώ. Πού πήγαν τα λεφτά των φορολογούμενων πολιτών;
Για να ζητήσω συγγνώμη πρέπει πρώτα να πουν στον Ελληνικό λαό πως βρέθηκαν με 40 ακίνητα στην κατοχή τους.
{Γιατί εγώ έχω 6 ακίνητα. Δυο από κληρονομιά, ένα που έχτισε η μάνα μου το 1992 στη Σαρωνίδα σε οικόπεδο που μού άφησε η γιαγιά μου, και τρια από τη δουλειά μου 40 χρόνια με σχεδόν 13.000 ένσημα κι από τα σίριαλ που γράψαμε με το Γιώργο.
Ο άντρας μου έχει το πατρικό του στα Τρίκαλα κι ένα οικόπεδο).
Αγώνα έδινα, δίνω και θα δώσω ωστε τα Πόθεν Εσχες δημοσιογράφων και πολιτικών προσώπων να σταματήσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να καταγράφουν απλώς τα περιουσιακά μας στοιχεία, αλλά να αναφέρουν και την πηγή απόκτησης τους με απτές αποδείξεις: αγορές, κληρονομιές, γονικές παροχές, συμβολαιογραφικά έγγραφα, τα πάντα). Όχι μόνον «Έσχες» αλλά και «Πόθεν».
Εγώ για τα 6 ακίνητα έχω όλα τα χαρτιά στην κατοχή μου.
Αυτοί για τα 40 έχουν; 
Άκου συγγνώμη».


Η δεύτερη δόση:

«Α, και κύριε Αδωνι Γεωργιάδη όχι νταηλικια σε μένα. Το ότι είμαι βουλευτής δε σημαίνει ότι θα μασάω τα λόγια μου. Kάθε φορά που με πιάνεις στο στόμα σου, θα θυμίζω στον ελληνικό λαό τα αισχη που ελεγες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν γίνεις ακραιφνής ΝΔκράτης.
Ένα:
«Αν (Κυριάκο) είσαι βαθύπλουτος γόνος, μπορείς να έχεις πολλές φιλοσοφικές ανησυχίες. Προφανώς ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που δεν χρειάστηκαν να εργάζονται ποτέ στη ζωή τους».
Δύο.
Ειρωνικά και με αναφορά στο σκάνδαλο Siemens: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτός ο σπουδαίος κοινοβουλευτικός άντρας, είναι ένας άνθρωπος που εκπροσωπεί μια οικογένεια που τόσα προσέφερε στον τόπο, χωρίς ποτέ να ακουστεί οποιαδήποτε εμπλοκή της σε οποιαδήποτε σχέση με εταιρία ιδιωτική ή άλλη, πάντα πληρώνοντας από την τσέπη τους, με την περιουσία τους να καταστρέφεται από την εμπλοκή τους στην πολιτική».
Στο τέλος έσκασες στα γέλια: «ΤΑ ΛΕΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ»!
Τρία.
«Οποιος ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή Ν.Δ. νομιμοποιεί την κλοπή του δημόσιου χρήματος. Τα κόμματα αυτά τα δυο είναι και κλέφτες και ψεύτες».
Τέσσερα.
«Το σύνθημα της Ν.Δ. ήταν “σεμνά και ταπεινά”. Τώρα άλλαξε και είναι “σεμνά και μετρητά”».
Πέντε
«Οχι λύσεις λαϊκίστικες, τύπου Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά λύσεις πραγματικές».

Θέλεις κι άλλα; Be my guest.
Εντιτ. Και με αποκαλείς κι αισχρή. Εσύ εμένα. Που πήρα το μέρος σου όταν κάποιοι καταπιάστηκαν με την προσωπική σου ζωή. Έγραψα ότι αυτή δεν αφορά κανέναν μας κι ότι πρέπει να σε κρίνουμε μόνο ως πολιτικο. Και με πήρατε τηλεφωνο με τη συζυγο σου να μ’ ευχαριστήσετε. Ποιος είναι ο αισχρός, αλήθεια;»