ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Ανατροπές στον ΣΚΑΪ


Ερχονται αλλαγές και ανατροπές στον ΣΚΑΪ καθώς από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, προβλέπεται να γίνει «στροφή» στην ενημέρωση, με την ψυχαγωγική ζώνη 12:00-14:00 να δίνεται ξανά στον ενημερωτικό τομέα. Η Φαίη Σκορδά, είτε παραμείνει είτε αποχωρήσει από το κανάλι του Φαλήρου, δεν θα βρίσκεται στη ζώνη 12:00-14:00 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή «Happy Day», το κανάλι σκοπεύει να προτείνει στην παρουσιάστρια να αναλάβει τη ζώνη 15:00 με 17:00.
Οπως λένε ο άνθρωπος που θα αναλάβει το συγκεκριμένο δίωρο είναι ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος πλέον εκτός από τη ραδιοφωνική του εκπομπή θα έχει και καθημερινή τηλεοπτική παρουσία.
Ο Πορτοσάλτε μετά από την ολοκλήρωση της ραδιοφωνικής εκπομπής του, θα μετακομίζει καθημερινά στο τηλεοπτικό στούντιο από όπου θα συνεχίζει τον σχολιασμό της επικαιρότητας με τους καλεσμένους του.
Αυτή η κίνηση βέβαια δημιουργεί δύο προβλήματα. Το πρώτο είναι ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του Άρη Πορτοσάλτε στις άλλες δύο ενημερωτικές εκπομπές και κυρίως στους «Αταίριαστους». 
Το δεύτερο είναι ποιος θα καλύψει το κενό που θα αφήσει το «My style rocks» αν η Φαίη Σκορδά αρνηθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον σταθμό στο τέλος της σεζόν