ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Συνεχώς καταδικασμένος


Ακόμα μια δικαστική καταδίκη για τον Αχιλλέα Μπέο. Ένοχος κρίθηκε ο δήμαρχος Βόλου από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για συκοφαντική δυσφήμηση μετά από μήνυση των κ. Μάρκου Βαξεβανόπουλου και Στέλιου Λημνιού. Η υπόθεση αφορούσε λεγόμενα του Μπέου σε τηλεοπτική εκπομπή τον Νοέμβριο του 2018 ότι τα συγκεκριμένα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών χρηματίζονται δήθεν από την ΑΓΕΤ.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης εννέα μηνών με τριετή αναστολή. Παράλληλα, ο Αχιλλέας Μπέος θα πρέπει να καταβάλει και τα έξοδα της δίκης. Μένει να φανεί αν και αυτή τη φορά θα αρνηθεί να πληρώσει καθώς, όπως είπε πρόσφατα, είναι «φτωχός και ανεπάγγελτος», αφού πρώτα καταδικάστηκε για συκοφαντία κατά του δημοσιογράφου και εκδότη Γιώργου Καρεκλίδη.

Για την πιο πρόσφατη υπόθεση ο Μπέος ήταν κατηγορούμενος και για το αδίκημα της εξύβρισης κατ’ εξακολούθηση, αλλά τη γλίτωσε λόγω παραγραφής.

Κ. Ζαφειρόπουλος / ΕφΣυν