ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Μετά τον Ράπτη και ο Παναγιωτάκης κατά της Εστίας: «Δεν έχω διαβάσει μεγαλύτερο ψέμα»


Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Αθηναϊκά Θέατρα Α.Ε, Διονύσης Παναγιωτάκης, αναφέρεται στα δημοσιεύματα που είδαν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας και συγκεκριμένα για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ που ισχυρίζεται πως η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έστειλε μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στον  Βαγγέλη Μαρινάκη για την επίσκεψη του υπουργού Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου.
Μετά τον Χρήστο Ράπτη που καταφέρεται εναντίον του εκδότη της ΕΣΤΙΑΣ Μανώλη Κοττάκη, τη σκυτάλη παίρνει ο ιδιοκτήτης του ONE Channel Διονύσης Παναγιωτάκης.
Ολόκληρη η ανακοίνωση Παναγιωτάκη:
«Τις τελευταίες μέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας «πληροφορίες» για δείπνα στα οποία υποτίθεται ότι κρίνεται το μέλλον της διακυβέρνησης της χώρας. Κάποια δημοσιεύματα αναφέρονται και σε εμένα, επιχειρώντας προφανώς να με εντάξουν σε εξωθεσμικά παιχνίδια τα οποία φαντασιώνονται οι συγγραφείς τους.
Θα ήθελα, λοιπόν, να ξεκαθαρίσω τα εξής:
Πρώτον, δεν θα επιτρέψω στη φαντασιοπληξία κάποιων ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε σενάρια με τα οποία δεν έχω καμία σχέση. Η δημοσιογραφία έχει κανόνες και ένας από τους βασικούς είναι να διασταυρώνει κανείς αυτό που δημοσιεύει.
Δεύτερον, διαβάζω με έκπληξη για πράγματα που υποτίθεται ότι διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια μου, τα οποία όμως ουδέποτε έχουν συμβεί.
Αποκορύφωμα το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Εστία» που αναφέρει ότι δήθεν υπήρξε SMS της συζύγου του πρωθυπουργού προς τον φίλο μου επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο μάλιστα διακινήθηκε και στη φιλική ομήγυρη σε δείπνο στο σπίτι του στο οποίο ήμουνα και εγώ παρών.
Επειδή, λοιπόν, ήμουν πράγματι παρών, ενημερώνω ότι δεν έχω διαβάσει πιο μεγάλο ψέμα.»


Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη φέρεται να έστειλε αυτό μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την επίσκεψη του Σταύρου Παπασταύρου και του Γιάννη Μπρατάκου, οι οποίοι παραιτήθηκαν μετά την αποκάλυψη της επίσκεψής τους, την περασμένη Κυριακή, στο σπίτι του εφοπλιστή.
H εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης επεδείκνυε το SMS στην ομήγυρη που τον είχε επισκεφθεί με ευκαιρία την ονομαστική του εορτή.