ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

«Αισχρά ψεύδη», απαντά η κυβέρνηση στο δημοσίευμα για «SMS της Μαρέβα Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη»


Για «χυδαιότητα», «αισχρά ψεύδη» και «υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας» κάνει λόγο σε σημερινή ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ως απάντηση στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Εστία”, το οποίο εμπλέκει τη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η εφημερίδα, η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έστειλε μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στον μεγαλοεπιχειρηματία για την επίσκεψη του υπουργού Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου στο σπίτι του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. 
To υποτιθέμενο SMS υποτίθεται ότι εστάλη για να εκτονωθεί η ένταση ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και στον επιχειρηματία, το οποίο – υποτίθεται – είδαν και άλλοι συνδαιτυμόνες μεταξύ των οποίων και ο Χρήστος Ράπτης, ο εκδότης της ιστοσελίδας iEfimerida.
Παπασταύρου και Μπρατάκος μετά την αποκάλυψη της επίσκεψής τους την περασμένη Κυριακή στο σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη, παραιτήθηκαν.


Ακολουθεί η ανακοίνωση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη:

«Για μια ακόμη φορά ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας. Η εφημερίδα «Εστία» δεν δίστασε να στοχοποιήσει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού με ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα γεμάτο αισχρά ψεύδη.
Όπως προκύπτει και από την επίσημη διάψευση του εκδότη του iefimerida.gr κ. Χρήστου Ράπτη, τα όσα αναφέρονται στο σημερινό φύλλο της «Εστίας» είναι υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας.

Έχοντας εξαντλήσει, πλέον, κάθε μέθοδο που έχουν επιστρατεύσει, τώρα στρέφονται, για μία ακόμη φορά, κατά της συζύγου του Πρωθυπουργού, ελπίζοντας ότι θα πετύχουν τον στόχο τους – που δεν είναι άλλος από το να ρίξουν τον εκλεγμένο Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη.Το επίμαχο πρωτοσέλιδο της «Εστίας»

Ξεχνούν ότι και στο παρελθόν είχαν επιχειρήσει το ίδιο, αλλά στο τέλος η αλήθεια έλαμψε. Λησμονούν ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αμετανόητοι, επιμένουν στη λάσπη, στη συκοφαντία και μάλιστα δεν διστάζουν να ακολουθήσουν και πάλι την πιο ανήθικη τακτική που είναι η στοχοποίηση συζύγων και οικογενειών.

Δυστυχώς για εκείνους και για όσους κρύβονται από πίσω τους, το μόνο θύμα και σε αυτή την απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, είναι η προσωπική αξιοπιστία τους. Ας μην συζητήσουμε για την δημοσιογραφική δεοντολογία. Αυτή, την έχουν ήδη διαγράψει από την προσωπική τους ατζέντα.»