ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη διαψεύδει τα περί «μηνύματος Μαρέβας»


«Θα προβεί σε νομικές ενέργειες»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω του περιβάλλοντός του, διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα της Εστίας που κάνει λόγο για sms της συζύγου του πρωθυπουργού προς τον ίδιο, ζητώντας του «να τα βρει με την κυβέρνηση» και να σταματήσουν οι επιθέσεις από τα μέσα του μιντιακού ομίλου του.
Όπως μεταδόθηκε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega, «σύμφωνα με πληροφορίες από του περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη διαψεύδεται κατηγορηματικά το δημοσίευμα της ‘’Εστίας’’ το οποίο θεωρεί προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δηλώνει κατηγορηματικά πως τέτοιο μήνυμα ούτε εστάλη ούτε υπήρχε οικειότητα για να σταλεί».
«Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος Μαρινάκης θα προβεί στις νομικές ενέργειες αύριο», ανέφερε το ρεπορτάζ του Mega, που ανήκει στον μιντιακό όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το δημοσίευμα της «Εστίας» διέψευσε κατηγορηματικά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σημειώνοντας πως για μια ακόμη φορά ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι η εφημερίδα «Εστία» δεν δίστασε να στοχοποιήσει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού με ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα γεμάτο αισχρά ψεύδη.

Το δημοσίευμα της «Εστίας» διαψεύδει και ο Χρήστος Ράπτης ο οποίος εμφανίζεται να είδε το υποτιθέμενο sms.
Σε κείμενο του ο δημοσιογράφος Χρήστος Ράπτης χαρακτηρίζει το δημοσίευμα χυδαίο ψεύδος και λέει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.