ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Αναπάντητες κλήσεις...


Λίγο μετά τις 12:00 ξεκίνησε η δεύτερη μέρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, με τις εργασίες να ολοκληρώνονται το απόγευμα με την ψηφοφορία για το σχέδιο πολιτικής απόφασης.
Μέχρι στιγμής στο επίκεντρο έχει βρεθεί ένα τηλεφώνημα που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης στην Έφη Αχτσιόγλου χθες στις 11:30, πριν δηλαδή ξεκινήσει η συνεδρίαση.
 Όλα ξεκίνησαν μετά από δημοσίευμα που έλεγε ότι η Έφη Αχτσιόγλου δεν απάντησε στην κλήση. «Αναφορικά με το δημοσίευμα του "ieidiseis.gr", διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης», ανέφερε σε δήλωση της η Έφη Αχτσιόγλου. «Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού», συμπλήρωσε.
«Δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο» απάντησαν κύκλοι κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη.

Τη σκυτάλη πήραν κύκλοι κοντά στην Έφη Αχτσιόγλου οι οποίοι σημείωσαν: «Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του». Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, «η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30».
«Σε κάθε περίπτωση, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news», σημειώνουν.