ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Διαδικτυακός καυγάς Βελόπουλου - Στίγκα


Τις πρώτες τους «εχθροπραξίες» -στη διαδικτυακή αρένα- είχαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της συζήτησης στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης.
Η κόντρα μεταξύ των δύο αρχηγών ξέσπασε με αφορμή την κατάθεση μπαράζ προτάσεων για σύσταση Εξεταστικών Επιτροπών στη Βουλή (για Τέμπη, Συμφωνία Πρεσπών, Μάτι, κ.ά.) από τον Κυριάκο Βελόπουλο και το γεγονός ότι οι «κατά δήλωση πατριώτες» -σύμφωνα με τον ίδιο- δεν τις έχουν υπογράψει.
«Πέρασαν ήδη 24 ώρες από την κατάθεση εξεταστικών επιτροπών και όλα τα κόμματα ακόμα και οι κατά δηλωσην πατριώτες δεν υπογράφουν τις εξεταστικές για Πρέσπες, Μάτι Τέμπη, υποχρεωτικό εμβολιασμό και πρόστιμα! Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις προδόθηκε ο..... Ιησούς, εδώ προδίδονται οι... Έλληνες! ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;», σημείωσε σε ανάρτησή του στο Twitter o κ. Βελόπουλος.


Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης συνέχισε με μπαράζ αναρτήσεων για τις προτάσεις που κατέθεσε, ασκώντας ακόμα μεγαλύτερη πίεση στα υπόλοιπα κόμματα που κινούνται δεξιά της ΝΔ.
«Επειδή ακούω φθηνές δικαιολογίες λέω: Όσοι βάζουν προσκόμματα για να μην υπογράψουν τις εξεταστικές είτε είναι ΝΔ είτε άλλο κόμμα ,ψάχνουν φθηνες δικαιολογίες!Οι μάχες δίνονται όχι μόνο όταν είσαι σίγουρος για την νίκη αλλά όταν είσαι έτοιμος να παλέψεις και είσαι μαχητης!Τα άλλα είναι δικαιολογίες του....στημένου !», σημείωσε σε δεύτερη ανάρτηση.


«ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΌΣ…. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ, ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΡΟΥΜΕ…. ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ […] Το θέμα λοιπόν είναι ότι φθηνές δικαιολογίες δεν χωρούν! Κάποιοι δεν αφήνουν αυτούς που δηλώνουν πατριώτες να ψηφίσουν τις εξεταστικές επιτροπές! Αυτή είναι η αλήθεια!Ή είστε με την Ελλάδα και τη Μακεδονία ή δεν είστε κύριοι!», αναφέρει σε άλλη ανάρτηση.


Λίγη ώρα μετά, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών αποφάσισε να σηκώσει το «γάντι», αναφέροντας σε δική του ανάρτηση: «Ο έμπορος του ανθρώπινου πόνου Βελοπουλος τώρα θυμήθηκε τις Εξεταστικές Επιτροπές πετώντας ένα χαρτί στον αέρα.. Αυτές οι ενέργειες γίνονται πρώτα με διαβούλευση και συζήτηση,κατάλαβες ηγέτη?».

- από το ieidiseis.gr