ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Από κάλφας... διευθυντής


Αποχώρηση στελεχών από τον ΑΝΤ1, εκτός καναλιού και ο Κ. Τσιακανίκας 

Την αποχώρηση του από τον τηλεοπτικό σταθμό AΝΤ1 όπου βρισκόταν για 17 χρόνια, σε δύο δόσεις όπως αναφέρει, ανακοίνωσε και μέσα από τα σόσιαλ μίντια ο δημοσιογράφος Κωστής Τσιακανίκας.Σε ανάρτησή του στο fb αναφέρει μεταξύ άλλων:
Δεκαεπτά χρόνια στον ΑΝΤ1.Σε δύο “δόσεις”. Σε όλα τα πόστα. Από “κάλφας” διευθυντής. Η μισή επαγγελματική μου ζωή εδώ… Χάρη στην οικογένεια του αλησμόνητου καπετάνιου Μίνωα και την στήριξη του άξιου διαδόχου στην ηγεσία του Ομίλου, Θοδωρή Κυριακού. Ευγνώμων για πάντα.
Αγαπημένοι συνεργάτες, ήρθε η ώρα να σας αποχωριστώ για νέους δρόμους και νέες προκλήσεις…
Ευχαριστώ θερμά την Διοίκηση του Ομίλου και τα στελέχη του για την συνεργασία μας, τον Άγγελο Πετρόπουλο, τον Πρόδρομο Παπαηλιόπουλο και την Νάνσυ Τάση για τις εξαιρετικές στιγμές που μοιραστήκαμε, τον Νίκο Χατζηνικολάου, τον Γιώργο Παπαδάκη, την Ρίτσα, την Μαρία, την Φαίη,την Αναστασώ, τον Νικόλα, τον Γιώργο, τον Αντώνη, την Άννυ,-και για να μην χάσω τις λίγες μέρες που έχω για διακοπές γράφοντας ονόματα-,ευχαριστώ με αγάπη όλες και όλους για τις μάχες που δώσαμε με ένταση και εντιμότητα. 
Δεν μπορώ φυσικά να μην αναφερθώ και στον “βράχο” αδερφό μου Στρατή Λιαρέλλη, που βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις το έργο της Διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς".




Εκτός ΑΝΤ1 και η Αγλαΐα Λάτσιου, μετά από 8 χρόνια που διήρκεσε η τελευταία της συνεργασία με το κανάλι, καθώς εργαζόταν και παλαιότερα εκεί.
Η Αγλαΐα Λάτσιου κατείχε τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της εταιρείας παραγωγής ANT1 Studios και είχε υπό την εποπτεία της τις μεγάλες εκπομπές του ΑΝΤ1, όπως το Καλημέρα Ελλάδα, το The 2Night Show, το Πρωινό, το Ρουκ Ζουκ και άλλες.
Είχε προηγηθεί και η αποχώρηση της Κατερίνας Παραμερή, η οποία ήταν για 15 χρόνια Talent Acquisition and Management και Casting Director στο κανάλι του Αμαρουσίου.