ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Θύμωσε ο Xατζηνικολάου


Παράπονα είχε ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου για την διαιτησία στο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Και έσπευσε να τα δημοσιοποιήσει μέσω tweets. Στο ίδιο μήκος με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κώστα Καραπαπά ο παρουσιαστής και εκδότης – γνωστός φίλος του Ολυμπιακού – με αναρτήσεις στο Twitter εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με το οποίον οι διαιτητές αντιμετώπισαν τους γηπεδούχους στο ντέρμπι.
«Η διαιτησία στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ υπήρξε σφαγιαστική για την ομάδα του Πειραιά! Δόθηκε ένα πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων που υπήρξε μόνο στη φαντασία του διαιτητή. Προηγουμένως δεν δόθηκε ένα καθαρό και αδιαμφισβήτητο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.
Όσο για το τρίτο γκόλ της ΑΕΚ ξεκίνησε από φάουλ σε βάρος του Ολυμπιακού,που δεν καταλογίστηκε.Το VAR σε όλες αυτές τις φάσεις… κοιμόταν! Δείτε τις φάσεις και κρίνετε μόνοι σας! Θλίψη! Ντροπή!
», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.