ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Πόρτα από το Mega στον Μητσοτάκη!


Αίτημα προς τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA υπέβαλε το Μέγαρο Μαξίμου για συνέντευξη Μητσοτάκη. Ενώ όμως συμφωνήθηκε να δώσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη, την Τρίτη 9 Μάϊου, λίγο μετά ζητήθηκε αλλαγή. 
Το αίτημα του Μαξίμου ήταν να αλλάξει η ημέρα και η συνέντευξη Μητσσοτάκη να πραγματοποιηθεί ημέρα Παρασκευή, με προτιμητέα ημερομηνία την 12η Μαΐου.
Το ερώτημα είναι γιατί προτίμησαν ειδικά την Παρασκευή και όχι κάποια άλλη μέρα της εβδομάδας, από Δευτέρα έως Πέμπτη. Η απάντηση μάλλον βρίσκεται στο πάνελ των δημοσιογράφων παρουσιαστών των ειδήσεων του καναλιού.
Στα τριήμερα weekend στο στούντιο του καναλιού, εκτός από τη σταθερή παρουσία του Γιάννη Πρετεντέρη παρακάθεται η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου και όχι η κεντρική παρουσιάστρια Ράνια Τζίμα.
Το Μαξίμου λοιπόν ήθελε την Κατερίνα Παναγοπούλου , ίσως για να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια ο Μητσοτάκης έχοντας απέναντί του «γνωστά» και «αγαπημένα» πρόσωπα. Έτσι κι αλλιώς ο άνθρωπος ξέρει ότι οι κανονικές συνεντεύξεις δεν είναι και το «φόρτε» του.
Το ενδιαφέρον είναι ότι το Μαξίμου εισέπραξε άρνηση από τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού. Και η άρνηση παραμένει με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον αέρα αυτήν τη στιγμή η τηλεοπτική παρουσία του Μητσοτάκη στο MEGA. - πηγή: ieidiseis