ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ η επιδημιολόγος Αθηνά Λινού


Yποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας θα είναι η Αθηνά Λινού, καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. «Η Αθηνά Λινού έχει μακρά επιστημονική ιστορία. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Harvard, κατέχει Διδακτορικό Τίτλο Σπουδών και Υφηγεσία στον τομέα της Επιδημιολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών» έγραψε στο Facebook o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.
Σε βίντεο στο Instagram, ο Αλέξης Τσίπρας και η Αθηνά Λινού συζητούν τους τρόπους παρέμβασης στα θέματα της δημόσιας υγείας.
Να παλέψουμε για πολιτικές πρόληψης και δημόσιας υγείας, αναφέρουν χαρακτηριστικά, με την Αθηνά Λινού να τονίζει την ανάγκη κυβερνητικής πρωτοβουλίας.
Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε επίσης ότι η Αθηνά Λινού «έχει αναλάβει ακαδημαϊκές θέσεις μεγάλης διάρκειας και έχει διδάξει Επιδημιολογία, Προληπτική Ιατρική και Ιατρική της Εργασίας στη Μεταπτυχιακή Σχολή Mayo, στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου της Minnesota και στο Πανεπιστήμιο Case Western Reserve. Από το 2004 είναι Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis».
«Είναι τιμή μας που κοσμεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας» έγραψε καταληκτικά ο Αλέξης Τσίπρας.