ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Ο «ξεχασιάρης» Σκέρτσος


Αρκετές ώρες χρειάστηκε να περάσουν προκειμένου να υπάρξει κάποια αντίδραση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Άκη Σκέρτσο για τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στη Youtuber Zoe.Pre. Ίσως το νέο του πόστο, ίσως η αμηχανία του να διαχειριστεί ότι ο πρωθυπουργός δεν «γκελάρει» στους νέους, μπορεί να είναι μερικοί από τους λόγους, όπως σχολιάζει το ieidiseis.
Τελικά, η απάντηση από τον Άκη Σκέρτσο ήρθε, αλλά αποδείχθηκε… άσφαιρη στην καλύτερη περίπτωση ή «αυτογκόλ» στη χειρότερη.
Κι αυτό γιατί ο κ. Σκέρτσος ειρωνεύτηκε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι… αντέγραψε τον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή έδωσε συνέντευξη στο YouTube, κάτι που έκανε πριν από λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός.
«Διαπιστώνουμε ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να μην ακούει τους επικοινωνιολόγους, όπως είπε, αλλά εξακολουθεί να αντιγράφει τον πρωθυπουργό και στο YouTube. Μας χαροποιεί βεβαίως αλλά #ΚΡΙΜΑ για την έλλειψη φαντασίας», ανέφερε ο κ. Σκέρτσος.
Ωστόσο, ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος πιάστηκε… αδιάβαστος, καθώς τον «δρόμο» άνοιξε ο Αλέξης Τσίπρας τον περασμένο Δεκέμβριο, παραχωρώντας συνέντευξη στους betarades που έκαναν θραύση στο YouTube με τα βίντεο τους.