ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Ο παλιός είναι αλλιώς: Οταν βγάλει ο Αλαφούζος ένα αυτοκίνητο, τότε θα βάλεις το δικό σου!..


«Καβγάς» για το πάρκινγκ του ΣΚΑΪ

Με δημόσια «κόντρα» στον «αέρα» ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή για τον Άκη Παυλόπουλο και τον Δημήτρη Οικονόμου. Ο λόγος της… αντιπαράθεσης, δεν ήταν άλλος από τις θέσεις στο πάρκινγκ του ΣΚΑΪ.
Όλα ξεκίνησαν όταν στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha, ειπώθηκε την Τετάρτη (7/12) πως ο Άκης Παυλόπουλος είναι εκτός ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πουλόπουλος έσπευσε να διευκρινίσει πως εννοεί ότι ο Παυλόπουλος δεν έχει θέση πάρκινγκ στον χώρο στάθμευσης στον ΣΚΑΪ, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος παρκάρει το αυτοκίνητό του κανονικά στον χώρο του καναλιού. Το θέμα σατιρίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (8/12) από τον Νίκο Μουτσινά και το πρωί της Παρασκευής (9/12) ήρθε η απάντηση από την εκπομπή «Σήμερα».
«Δεν θα ξεκινήσουμε έτσι εύκολα. Γιατί δεν με αφήνεις να παρκάρω;» είπε ο Άκης Παυλόπουλος τον Δημήτρη Οικονόμου στην έναρξη της εκπομπής διακωμωδώντας τα όσα είχαν προαναφερθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές.
«Το 2035 θα παρκάρεις μέσα. Εγώ που είμαι εδώ από το 2009-10, πάρκαρα το 2022. Εσύ πότε θα παρκάρεις; Το πάρκινγκ εδώ, αν δεις, έχει 10 αυτοκίνητα μέσα, τα 9 είναι του Αλαφούζου και το δικό μου, αυτά είναι», είπε ο Οικονόμου μεταξύ σοβαρού και αστείου.
«Όταν θα βγάλει ένα, τότε θα μπεις μέσα», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και στη συνέχεια προχώρησαν στην κανονική ροή της εκπομπής τους.