ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Πορτοσάλτε...


Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε την υπόθεση του πυροβολισμού στο κεφάλι του 16χρονου Ρομά, από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη. Ο Πορτοσάλτε ζήτησε αρχικά «σοβαρότητα» από την αντιπολίτευση. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι δεν παίζουν ρόλο τα 20 ευρώ βενζίνη που δεν πλήρωσε ο 16χρονος αλλά η παραβατική συμπεριφορά και μόνο.
«Το πώς εξελίχθηκε επιχειρησιακά θα τα βρουν. Λένε ότι πήγε να εμβολίσει ο πιτσιρικάς. Δεν τα ξέρω. Θα τα βρουν υπηρεσιακά αν ανταποκρίθηκε σωστά ή λανθασμένα ο αστυνομικός. Όμως προηγουμένως έχουμε μια παραβατική συμπεριφορά, την οποία δεν θα τη βγάζουμε με το αντίτιμο της παραβάσεως. Με συγχωρείτε…» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.
«Αυτό είναι σωστό που λες», σιγοντάρισε ο Δημήτρης Οικονόμου. «Λέει εδώ για παράδειγμα η Αυγή: “Σφαίρα στο κεφάλι για 20 ευρώ”, είναι έτσι; Έτσι είναι τα πράγματα;» συνέχισε ο παρουσιαστής.
«Αυτό δεν συνιστά σοβαρότητα», πήρε τη σκυτάλη ο Άρης Πορτοσάλτε, με τον Άκη Παυλόπουλο να παρεμβαίνει λέγοντας: «Από τη στιγμή που προσπάθησε να εμβολίσει τους αστυνομικούς και να περάσει από πάνω τους, δεν είναι τα 20 ευρώ, έχουμε κάτι άλλο. Κάτι πολύ σοβαρότερο. Όμως ένας πιτσιρικάς έβαλε 20 ευρώ και έφυγε το… παλιόπαιδο , αλλά δεν έχεις απέναντί σου είτε ένοπλη ληστεία είτε αυτοκίνητο φορτωμένο με ύποπτους… Έχεις ένα συγκεκριμένο σκηνικό» υποστήριξε.
«Με αυτή τη λογική, τη ΔΙΑΣ, τι τη θέλουμε; Να κάθεται να πίνει φραπέ; Αν θέλουμε να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τη δουλειά της. Ξεκινούν να κάνουν μία καταδίωξη, υπήρχε μια παραβατική συμπεριφορά, πήγε κάποιος να κάνει μια ληστεία… Μέχρι 30 ευρώ είναι καλά η ληστεία;» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.