ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Επιχείρηση αποδόμησης του στρατηγού Φλώρου από ΜΜΕ του Μαρινάκη;


Με ένα δημοσίευμα που επιχειρεί να «βγάλει στη σέντρα» τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, επανακάμπτουν τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ Μαρινάκη μετά την προσωρινή διάρρηξη των αγαστών σχέσεων με το Μαξίμου. Αξίζει, πέραν των άλλων, να επισημανθεί η χρονική συγκυρία της δημοσίευσης του κειμένου αυτού, που ως ενυπόγραφο, μπορεί να εκληφθεί σαν προσωπική άποψη του συντάκτη, αν και πιο υποψιασμένοι αναγνώστες θα μπορούσαν να το εκλάβουν ως κεκαλυμμένη στήριξη του συγκροτήματος στην κυβέρνηση, με την οποία «έφαγαν τα μουστάκια τους» για σύντομο διάστημα ανταλλάσσοντας «κορώνες», μετά τη δημοσιοποίηση λίστας με υπό παρακολούθηση άτομα, μεταξύ αυτών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις όμως του Documento για τις παρακολουθήσεις της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο όμιλος επιστρέφει φίλα προσκείμενο στην κυβέρνηση και δημοσιεύει ρεπορτάζ(;) με τίτλο «Κάτι (σοβαρό) τρέχει με τον Κωνσταντίνο Φλώρο», τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ δηλαδή.
Αυτόν για τον οποίο λίγους μήνες πριν, γράφονταν διθύραμβοι, επειδή στη σύσκεψη του ΚΥΣΕΑ εντός του Μαξίμου έδωσε το «παρών» με στολή παραλλαγής. Λίγες βδομάδες νωρίτερα, εθνικιστική φρενίτιδα είχε προκαλέσει στα φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ η δήλωση του, σύμφωνα με την οποία: «Όποιος πατήσει τα ποδάρια του πάνω, πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα πάμε να δούμε ποιος ήτανε».
Όμως σήμερα, η ναυαρχίδα των ιστοσελίδων του συγκροτήματος, το in.gr, κάνει λόγο για έναν εν δυνάμει Ιζνογκούντ, που ίσως να θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη, με πολιτικές φιλοδοξίες «και μια ομάδα από δικούς του πιστούς αξιωματικούς, δικά του media και (που) ακολουθεί πιστά τις ανορθόδοξες τακτικές πολέμου στην καθημερινή του πρακτική διοίκησης»...