ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Το σενάριο για ΝΔ με ΠΑΣΟΚ: Αν συμβεί αυτό, σε 18 μήνες ο Τσίπρας θα είναι πρωθυπουργός


Kαμιά φορά, σπανίως βέβαια, έχω και καλές πληροφορίες από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα εκλογικά και σας τις αναφέρω. Μου λένε λοιπόν ότι ο Τσίπρας βλέπει και μελετά τις δημοσκοπήσεις με προσοχή και βεβαίως… με τα μάτια ενός πολύ έμπειρου δημοσκόπου που συνομιλεί, του Δημήτρη Μαύρου της MRB, και στόχος του είναι να «γράψει το 3» μπροστά στο ποσοστό του τη δεύτερη Κυριακή, ήτοι να πάρει πάνω από 30% γιατί έτσι, σε κάθε περίπτωση, θα είναι μία χαρά και στα εσωκομματικά του, δεν θα μπορεί να… κουνηθεί κανείς - δεδομένης της κατάστασης, βεβαίως. 
Αλλωστε, υπό νορμάλ συνθήκες (δεν έχουμε μνημόνια τώρα) τα κόμματα που κυβερνούν κερδίζουν συνήθως και μία δεύτερη τετραετία, έστω και δύσκολα.
 «Το ιδανικό για τον ΣΥΡΙΖΑ», μου λέει η ίδια πηγή, «είναι να ροκανίσουμε την αυτοδυναμία του Μητσοτάκη και να κάνει κυβέρνηση με τον Ανδρουλάκη. Αν συμβεί αυτό, σε 18 μήνες από τότε ο Τσίπρας θα είναι πρωθυπουργός», επιμένει ο άνθρωπός μου. Μάλιστα, εγώ μεταφέρω πληροφορίες, όρκο δεν παίρνω, αλλά λογικές σκέψεις μου φαίνονται όλες αυτές για τον ΣΥΡΙΖΑ. Με δεδομένες πάντα τις δημοσκοπήσεις των ημερών.
DarkRoom / Νewmoney