ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Ο (λάθος) Τσακαλώτος απαντά στον Πρετεντέρη


Γνωστός για το καυστικό του χιούμορ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επέλεξε να απαντήσει με μια φαρμακερή ανάρτηση στα όσα γράφει σήμερα Δευτέρα (5/12) ο Γιάννης Πρετεντέρης στην εφημερίδα «Τα Νέα». Ο Τσακαλώτος που κάνει λόγο για «ακροδεξιό παραλήρημα» Πρετεντέρη στα Νέα και αναφέρει στην ανάρτησή του στο fb:
«Εγώ λοιπόν, ο Τσακαλώτος (ο λάθος), επειδή τον βλέπω νευρικό και αγχωμένο θα του αφιερώσω 2 στίχους από ένα τραγούδι. Ένα τραγούδι να ακούει από τώρα μέχρι τις εκλογές. Κάθε μέρα.
Δυο στίχους από ένα τραγούδι της Μποφίλιου:
Έρχονται οι μέρες του φωτός, οι μέρες του φωτός
μια εποχή τελειώνει... μια εποχή τελειώνει...
”».


Ο (και) εκδότης του ΒΗΜΑΤΟΣ Γιάννης Πρετεντέρης έγραψε σήμερα, μεταξύ άλλων, στα ΝΕΑ:
 «Αν τον Δεκέμβριο του 1944 (του οποίου χθες ήταν η επέτειος) είχαμε τίποτα κωλοφεράντζες απέναντι στους κομμουνιστές, αν δεν υπήρχαν ο Τσόρτσιλ, ο Παπανδρέου και μετά ο Πλαστήρας, αν είχαμε ανήσυχους ναυάρχους κι όχι άγγλους στρατηγούς μαζί με τον (σωστό) Τσακαλώτο, η Αθήνα θα είχε σαλπάρει για Τίρανα. Κι αν η Ουκρανία δεν πολεμούσε με τον ηρωισμό που όλοι της αναγνωρίζουν, ο Πούτιν θα έκοβε σήμερα βόλτες με την Μποφίλιου στο Λονδίνο».