ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Αθλητικό σάιτ με δυνατά ονόματα


Αθόρυβα, χωρίς κινήσεις που θα το έφερναν στις πρώτες θέσεις προβολής, αλλά με σοβαρή δουλειά, κύλησε το αρχικό στάδιο λειτουργίας τού αθλητικού σάιτ sportal.gr που διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό γνωστών αθλητικών συντακτών, μεταξύ των οποίων και εκείνοι που βλέπουμε και ακούμε πολύ αυτές τις «μουντιαλικές» ημέρες, όπως είναι ο Σωτήρης Κωσταβάρας και ο Στέφανος Αβραμίδης. Ο πρώτος εξ αυτών, ο Κωσταβάρας, είναι ο επικεφαλής της προσπάθειας.
Την ενημέρωση για τις δημοφιλέστερες ομάδες καλύπτουν δημοσιογράφοι με μακρά θητεία στον χώρο του συλλογικού ρεπορτάζ όπως είναι ο Διονύσης Βερβελές (Ολυμπιακός), Μπάμπης Τσιμπίδας (Παναθηναϊκός), Κώστας Τσίλης (ΑΕΚ), Αλέξης Σαββόπουλος (Άρης) και Μάνος Τσαλγατίδης (ΠΑΟΚ).
Το δημοσιογραφικό δυναμικό, όπως αναφέρεται στην ταυτότητα του σάιτ:
Ιδιοκτησία: Ringier Sports Media Greece Μον. ΙΚΕ
Editorial Director: Σωτήρης Κωσταβάρας
EditorsinChief: Βασίλης Μοιρώτσος, Γιώργος Περπερίδης, Παύλος Κουστέρης, Ευγενία Κουντούρη
Reporters: Διονύσης Βερβελές, Μπάμπης Τσιμπίδας, Κώστας Τσίλης, Αλέξης Σαββόπουλος, Μάνος Τσαλγατίδης
Bloggers: Στέφανος Αβραμίδης, Χριστίνα Βραχάλη
Editors: Δημήτρης Μπαλής, Πάρης Τσελεπίδης, Ανδρέας Σερεβέτας, Γιώργος Γαβριλάκης, Αχιλλέας Μαυροδόντης, Κώστας Τόπας, Πηνελόπη Παπαδήμου, Γιάννης Καραγιάννης, Νίκος Καλαμπάκας, Βασίλης Πολυχρονόπουλος, Ελένη Ανδρικοπούλου, Γιάννης Κελέρμενος.
Διευθύνων Σύμβουλος: Χρήστος Χρήστου.
- από το Harddog