ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Ενόχλησε τον Μητσοτάκη η προτροπή της «Καθημερινής»


Με πρωτοσέλιδο άρθρο της η εφημερίδα «Καθημερινή» παρενέβη στην συνεχή εκλογολογία καλώντας τον πρωθυπουργό να ανακοινώσει αμέσως το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, όποτε και αν επιλέξει να τις κάνει, τονίζοντας: «Ας ανακοινωθούν αμέσως, για να καθαρίσει ο ορίζοντας των επόμενων μηνών, όπως θα συνέβαινε στις περισσότερες δυτικές δημοκρατίες».
H νέα παρέμβαση της «Καθημερινής» στο κυριακάτικο φύλλο ενόχλησε το Μαξίμου και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τη στήλη BigMouth του powergame να σχολιάζει σχετικά:
«Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι σχέσεις του Μαξίμου και προσωπικά του προέδρου Μητσοτάκη με το συγκρότημα της «Καθημερινής» διακρίνονται από καχυποψία. Βλέπετε, ο πρωθυπουργός έχει ενοχληθεί από μια σειρά δημοσιευμάτων που φιλοξενήθηκαν στη ναυαρχίδα του Αλαφούζου, αφότου ξέσπασε η υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων. Από το καλοκαίρι οι σχέσεις Μαξίμου και «Καθημερινής» κινούνται στο χειρότερο (θα έλεγα) επίπεδο. Χθες είχαμε ακόμη ένα επεισόδιο ανάμεσα στους δύο, με αφορμή το άρθρο της ιστορικής εφημερίδας το οποίο προέτρεπε τον πρωθυπουργό να ανακοινώσει εδώ και τώρα την ημερομηνία των εκλογών. Η σχετική υπόδειξη φαίνεται να ενόχλησε τον πρόεδρο Κυριάκο, προφανώς θεωρώντας ότι δεν έγινε για… καλό σκοπό».