ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Νέα και Βήμα κατά Θεοδωρικάκου


«Δεν λέμε ότι η ελληνική αστυνομία στο σύνολό της έχει πρόβλημα. Λέμε ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όχι μόνο ο σημερινός αλλά και οι προηγούμενοι, τείνει ενστικτωδώς να συγκαλύψει τα κρούσματα αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας επειδή ενδιαφέρεται περισσότερο να προστατεύσει τον αστυνομικό παρά τον πολίτη». Αυτό γράφει, μεταξύ άλλων, στα ΝΕΑ ο Μ. Μητσός ασκώντας κριτική στον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Τάκη Θεοδωρικάκο. Στην εφημερίδα γίνεται επίσης λόγος για «σιωπή του λαλίστατου υπουργού» σε σχέση με τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου από πυροβολισμό αστυνομικού της ΔΙΑΣ.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών κι άλλο Μέσο του μιντιακού ομίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη, το ΒΗΜΑ μέσα από τη στήλη «Βηματοδότης», είχε ασκήσει κριτική κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου κάνοντας λόγο για εκστρατεία προσωπικής προβολής του. Μεταξύ άλλων η στήλη της κυριακάτικης εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ σχολίαζε:
"Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινωνεί με κάθε αφορμή, αυτοπροβαλλόμενος ασυστόλως. Διαρρέει και διαμοιράζει πληροφορίες και εικόνες νυχθημερόν με τις υποτιθέμενες επιτυχίες των αστυνομικών σωμάτων που εποπτεύει. Εκατοντάδες τα εκδιδόμενα δελτία Τύπου από το υπουργείο που εξυμνούν τον «μεγάλο υπουργό». Οι πληροφορίες λένε ότι ηγείται ο ίδιος της προσωπικής προβολής του, έχοντας απαγορεύσει στους υπεύθυνους αστυνομικούς να αναφέρουν το παραμικρό για τις όποιες έρευνές τους".