ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Kομπάρσος...


Όταν δεν τρέχει δεξιά και… πιο δεξιά για να δικαιολογήσει τις κυβερνητικές πρακτικές κατά προσφύγων και μεταναστών, όταν δεν επιτίθεται σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ για τιςεπαναπροωθήσεις και την «τουρκική προπαγάνδα», ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου φαίνεται πως κυνηγάει μια δεύτερη καριέρα.
Προχθες, λοιπόν, το τηλεοπτικό κοινό έγινε μάρτυρας ενός ακόμη πρωτοφανούς περιστατικού (δεν σταματά να μας εκπλήσσει αυτή η κυβέρνηση), καθώς εν ενεργεία υπουργός εμφανίστηκε ως guest στη νέα τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «Οι παγιδευμένοι».
Δεν παρέλειψε, επίσης, να αναρτήσει περιχαρής την εμφάνισή του στο Twitter, προκαλώντας φρενίτιδα και πλήθος σχολίων και συγκεντρώνοντας πολλά βέλη κριτικής.
Απάντησε, μάλιστα, και σε ένα συγκεκριμένο σχόλιο σημειώνοντας: «Πάντα θαύμαζα τους ανθρώπους που έχουν "υπέρτατη κρίση¨ και μπορούν να επιλέγουν για λογαριασμό όλων μας. Αλλά τουλάχιστον να έχουν και μια αστική ευγένεια. Δείχνει επίπεδο».
Εκλογές έρχονται βλέπετε, ας φανεί το προσωπάκι και το ονοματάκι μας λίγο περισσότερο. Κι αν γίνει η στραβή και δεν εκλεγούμε; Ε, δεν χανόμαστε να έχουμε και καμία πόρτα ανοιχτή για αλλαγή επαγγέλματος…
Χ. Κ. / ΕφΣυν