ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

«Βόμβες» Ράμμου: Ο φάκελος Ανδρουλάκη καταστράφηκε την ημέρα που κατήγγειλε την παρακολούθησή του


Με εντολή Κοντολέοντα η καταστροφή - Tι αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ

Κομβικό πρόσωπο στις αποκαλύψεις γύρω από το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος. Η κατάθεση του στην Εξεταστική Επιτροπή για τις παρακολουθήσεις άρχισε με «βόμβες» για τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση της παρακολούθησης Ανδρουλάκη.
Και αυτό γιατί ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, αποκάλυψε ότι η καταστροφή του αρχείου Ανδρουλάκη έγινε με εντολή Κοντολέοντα την ίδια ημέρα που έγινε η καταγγελία του Νίκου Ανδρουλάκη για την παρακολούθηση του.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Ράμμος είπε πως η καταστροφή του μηχανήματος παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη έγινε με εντολή του Παναγιώτη Κοντολέοντα, ενώ την ίδια ημέρα ο τότε διοικητής της ΕΥΠ κατέθετε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Πρόκειται για τις 29 Ιουλίου, ημέρα που οι δικηγόροι του Νίκου Ανδρουλάκη προσκόμισαν στην ΑΔΑΕ τη μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ διάβασε το πρακτικό της ΕΥΠ.
- απόσπασμα από ρεπορτάζ του Μιχάλη Χαριάτη στο ieidiseis (ολόκληρο ΕΔΩ)