ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Αν κούρασε η συζήτηση για τις υποκλοπές, ας συζητήσουμε για το ταξί στη Νέα Υόρκη...


...και το πόσο όμορφα περνάει τις διαβάσεις o Mητσοτάκης


Στην χθεσινή ατάκα του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ Δημήτρη Οικονόμου. ότι ο κόσμος κουράστηκε από το σκάνδαλο των υποκλοπών απάντησε ο Δημήτρης Μάντζος, ο οποίος παραβρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής «Σήμερα».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ δεν άφησε να πέσουν κάτω τα όσα είπε χθες ο παρουσιαστής της εκπομπής και του απάντησε: «Τι πρέπει να συζητήσουμε που να μην κουράζει εσάς και το Μέγαρο Μαξίμου; Αν σας κουράζει το ΠΑΣΟΚ και η υπόθεση των υποκλοπών, υποθέτω, σας κουράζει εξίσου και η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το κράτος δικαίου και σας κουράζει και το δελτίο Τύπου της Διεθνούς Διαφάνειας. “Κούρασε” η Δημοκρατία, “κούρασε” να μας ακούτε από το Γενάρη να μιλάμε για πλαφόν στη λιανική τιμή στο ηλεκτρικό ρεύμα, “κούρασε” να υποστηρίζουμε την εθνική πατριωτική γραμμή στην εξωτερική πολιτική της χώρας, κούρασε το ΠΑΣΟΚ. Αναρωτιέμαι τι πρέπει να συζητήσω εγώ; Να συζητήσω για το ταξί στη Νέα Υόρκη και το πόσο όμορφα περνάει τις διαβάσεις ο Έλληνας Πρωθυπουργός;».

Επιμένει ο Δ. Οικονόμου, από κοντά και ο Ακης Παυλόπουλος...

Μετά την κριτική και τις βολές που δέχθηκε για τη φράση του ότι «ο κόσμος έχει κουραστεί από τις υποκλοπές» ο Δημήτρης Οικονόμου σήκωσε το γάντι, έχοντας αυτή τη φορά ως σύμμαχο και τον συμπαρουσιαστή του, Άκη Παυλόπουλο.
Το θέμα έθιξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος και ο Δημήτρης Οικονόμου απάντησε ότι έκανε κριτική και πως δεν τον ενδιαφέρει τον ίδιο – και μάλλον και τον ΣΚΑΪ – η «γραμμή» του Μεγάρου Μαξίμου.
«Σας ενοχλεί η κριτική των δημοσιογράφων. Σας ενόχλησε και βγάλατε κι ανακοινώσεις. Να μην μιλάμε ή να μας δίνετε εσείς τον λόγο. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει το Μέγαρο Μαξίμου, έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε κριτική», είπε αρχικά, απευθυνόμενος προς τον κ. Μάντζο, ο Δημήτρης Οικονόμου και στη συνέχεια αφού η συζήτηση είχε πάρει «φωτιά», τόνισε: «Τα νούμερα βλέπετε τι λένε; Το θέμα που προβάλετε πρώτο είναι τελευταίο στον λαό. Η κούραση εκεί πήγαινε. Ο λαός κοιτάει την ακρίβεια, κοιτάει τις τιμές, κοιτάει τα προβλήματα με την ενέργεια. Αυτά κοιτάει πρώτα. Και τελευταίο αυτό το θέμα. Δεν είπαμε ότι δεν είναι σοβαρό, είπαμε ότι κούρασε τον λαό να το έχετε μονοθεματικό. Γιατί σας πείραξε αυτό;»
Από την πλευρά του ο Άκης Παυλόπουλος, είπε: «Μόνο με αυτό ασχολείστε. Και εγώ αναρωτιέμαι το εξής: Αφού έχετε επιλέξει αυτό να είναι το κεντρικό σας θέμα, να αποδείξετε ότι υπάρχει ζήτημα δημοκρατίας στον τόπο και ότι για κάποιον λόγο ο Μητσοτάκης παγίδευσε για να εκβιάσει τον Ανδρουλάκη, γιατί δεν πάτε να πάρετε τον λόγο και να το κάνετε Κούγκι; Μήπως δεν θέλετε να το μάθετε; Εγώ ακούω μια κριτική που σας απευθύνετε, η οποία λέει: «θέλει ο κ. Ανδρουλάκης να μάθει τον λόγο και κρύβεται πίσω απ’ όλη αυτή την ιστορία;»...