ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020

Εξοργισμένος με κανάλια και sites ο Μιχάλης Ιγνατίου

…που μεταδίδουν τουρκικές σειρές και αναπαράγουν τουρκικά fake news

Έξαλλος εμφανίζεται στα κοινωνικά δίκτυα ο Μιχάλης Ιγνατίου με τα ελληνικά και κυπριακά ΜΜΕ που καλύπτουν τα τουρκικά fake news ενώ από τη σκληρή κριτική του δεν εξαιρεί ούτε τα κανάλια που μεταδίδουν τουρκικές σειρές. Ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε στο Twitter:.. “Αρκετα Μεσα ενημερωσης στην Ελλάδα και την Κυπρο, ιδιαίτερα τα “ψεκασμένα”, πρέπει να προβληματιστούν για τον τροπο με τον οποίο καλύπτουν τα τουρκικά fake news. Το ίδιο ισχύει και για τα καναλια που μεταδίδουν τουρκικές σειρές”.
Αφορμή για το παραπάνω “τιτίβισμα” του Ιγνατίου στάθηκε δημοσίευμα ισραηλινής ιστοσελίδας που αναπαράχθηκε από ελληνικά και κυπριακά Μέσα. Συγκεκριμένα το site του δημοσιογράφου Hellas Journal αναφέρει σε ρεπορτάζ του: “Ειλικρινά το λέμε… Έχουμε πλέον την εντύπωση ότι μερικοί «φυτεμένοι» στο ελληνικό Διαδίκτυο, που δεν είναι καν δημοσιογράφοι, χαίρονται με τις κακές (με ή χωρίς εισαγωγικά) ειδήσεις για την Ελλάδα και την Κύπρο. Την Κυριακή είχαμε ακόμα ένα παράδειγμα. Μία ισραηλινή ιστοσελίδα, η Israel Hayom έγραψε ότι οι Τούρκοι στέλνουν πάλι μηνύματα αγάπης και …άδολης φιλίας στο Ισραήλ… Τα κοινωνικά δίκτυα στην Ελλάδα πήραν …«φωτιά». Και τα σχόλια ήταν χαιρέκακα… Στο στυλ ότι πάλι χάνουν οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα και στην Κύπρο… Ότι οι σύμμαχοι μας οι Ισραηλινοί μας προδίδουν. Μερικοί κατέληγαν και στο ψεκασμένο συμπέρασμα, ότι αυτά συμβαίνουν λόγω της εκλογής του Τζο Μπάιντεν στην Προεδρία της Αμερικής, ενώ αν Πρόεδρος ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ, κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε. Και άλλα πολλά”.
- πηγή: enimerosi24