ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Αποτροπιασμός για την κυνική κίνηση ΜΑΤατζή να καταστρέψει ανθοδέσμη για τον Αλέξη

ΒΙΝΤΕΟ

Με αστυνομική καταστολή και σωρεία προσαγωγών από τα Χανιά μέχρι τη Θεσσαλονίκη «τίμησε» σήμερα η ΕΛ.ΑΣ. την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που πριν δώδεκα χρόνια έπεσε νεκρός από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο οποίος σήμερα.. κυκλοφορεί ελεύθερος μαζί με τον συνεργό του.
Στην Αθήνα ισχυρές δυνάμεις απέκλεισαν το μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου αποτρέποντας τους πολίτες να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του.
Μάλιστα, κοντά στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Κωλέττη ένας άνδρας των ΜΑΤ πήρε ένα μπουκέτο με λουλούδια, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε αφήσει μια γυναίκα, και «παίζοντας» το διέλυσε στο χέρι ενός συναδέλφου του προκαλώντας αποτροπιασμό.
Επειτα από το βίντεο που κυκλοφόρησε και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. θα διατάξει πειθαρχική έρευνα και ΕΔΕ σε βάρος του αστυνομικού.