ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020

Bαβέλ με το πολυαναμενόμενο εμβόλιο - Τα μεγάλα ερωτήματα


Το εμβόλιο έρχεται. Οι ασκήσεις προσομοίωσης στα κέντρα εμβολιασμών και η τελική φάση προετοιμασίας της χώρας και των πολιτών.
Πότε θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί; Τι θα γίνει θα γίνει με ιδρύματα, γηροκομεία, μονάδες φροντίδας και μεταναστευτικές δομές; Πόσο έτοιμοι.. είναι οι υγειονομικοί να εμβολιαστούν; Πρέπει να εμβολιάζονται όσοι ήδη έχουν νοσήσει; Τι θα γίνει με τα παιδιά; Προτεραιότητες και δεδομένα.
Στη «ΒΑΒΕΛ», αυτή την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου στις 00:10 στο MEGA, o Νίκος Φιλιππίδης παρουσιάζει τα τελευταία δεδομένα για μια παγκόσμια επιχείρηση που όλοι ευελπιστούν πως θα σημάνει την αρχή του τέλους της πανδημίας. Η ετοιμότητα των 1018 εμβολιαστικών κέντρων, οι χρονομετρήσεις και τα δεδομένα της ασφάλειας. Στο τραπέζι και το θέμα των αντιδράσεων και επιφυλάξεων για το εμβόλιο.
Ο Αχιλλέας Γραβάνης Καθηγητής Φαρμακολογίας, στην Ιατρική Σχολή του Παν/μιου Κρήτης και Ερευνητής στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του ΙΤΕ περιγράφει τη διαδικασία βήμα-βήμα και απαντά σε όσους εκφράζουν επιφυλάξεις.
Στη συζήτηση παρεμβαίνουν ο Νίκος Καπραβέλος διευθυντής ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος και οι βουλευτές της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος και του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.