ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Μια πρώτη απάντηση στις επικρίσεις για το πρωτοσέλιδο της «ΕφΣυν»...


Το χθεσινό πρωτοσέλιδο της Eφημερίδας των Συντακτών προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, κυρίως
γιατί στο «τείχος της Δημοκρατίας» υπάρχει κι ο Σαμάρας, οι οποίες αντιδράσεις σε ορισμένες περιπτώσεις άγγιξαν τα όρια του λιντσαρίσματος.
Η «Εφ.Συν.» αναφέρει πως η εφημερίδα από την πρώτη μέρα τις δίκης των ναζιστών της Χρυσής Αυγής πρωτοστάτησε στην κάλυψή της,.. αλλά και στις αποκαλύψεις που στήριξαν το κατηγορητήριο περί εγκληματικής οργάνωσης.
"Είμαστε ανοιχτοί, όπως πάντα, στην καλόπιστη κριτική, όχι όμως σε κακόπιστα και εμπαθή σχόλια. Μπορεί κάποιος να έχει τις απόψεις του, πολιτικές και άλλες, αλλά οφείλει αυτές να τις εκφράζει με πολιτικό τρόπο, γιατί πολιτική ήταν και η επιλογή να δείξουμε το πολιτικό μέτωπο απέναντι στον φασισμό-ναζισμό που προσπαθεί να αναβιώσει σε όλο τον κόσμο", λέει η εφημερίδα και συμπληρώνει: "Απάντηση στις αντιδράσεις στην αυριανή «Εφ.Συν.» που κυκλοφορεί στα περίπτερα. Σήμερα η ΕφΣυν παραθέτει μερικές ψύχραιμες φωνές ανθρώπων που ασχολήθηκαν με την ουσία της υπόθεσης της δίκης της Χρυσής Αυγής". (δείτε ΕΔΩ)

- διαβάστε: Ατυχές(;) πρωτοσέλιδο