ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020

Ιωάννα Μάνδρου: Η λάσπη σε μένα δεν πιάνει. Αλλού παιδιά...

Τι απαντά η δημοσιογράφος μετά τον σάλο για τa σχόλι;a της σχετικά με τη Μάγδα Φύσσα

Στον σάλο που προκλήθηκε τα social media και στις επικρίσεις που δέχθηκε σχετικά με την τοποθέτηση που έκανε για τη Μάγδα Φύσσα, απάντησε σε ανάρτησή της στο Facebook, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Ιωάννα Μάνδρου. Η ανάρτησή της:«Λοιπόν. Ας αφήσουμε τη λάσπη..

και τα fake news. Ανήκω σε εκείνους που από την πρώτη στιγμή έχω δώσει δημοσιογραφικές μάχες για τη δίωξη της εγκληματικής δράσης της ΧΑ. Και με τα γραπτά μου και με τη δημόσια παρουσία μου σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Προέρχομαι από αγροτική οικογένεια και έχω αγωνιστεί σκληρά στη ζωή μου.
Έχω αγωνιστεί ως δημοσιογράφος για το κράτος δικαίου και τα δικαιώματα των πολιτών. Η αλητεία έχει και όρια της.
Δεν προέβην σε κανένα κοινωνικό η άλλο διαχωρισμό για τη μητέρα Φύσσα στην οποία δημόσια και κατ επανάληψη έχω εκφράσει το σεβασμό μου, όπως έκανα και σήμερα το πρωί. Μίλησα για την εμφάνιση της για να καταδείξω το συγκροτημένο της προσωπικότητά της και επαίνεσα δημόσια την παρουσία της στη δίκη και ως μάνα και ως πολίτη και ως σύμβολο της αντιμετώπισης του ναζιστικού φαινομένου. Αλλού αυτά. Όχι σε μένα. Η αλητεία και η εκτόξευση λάσπης σε μένα δεν πιάνουν. Αλλού παιδιά».

Εν συνεχεία έκανε και νεότερη ανάρτηση όπου έχει το βίντεο από το σχόλιο που έκανε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ της Τετάρτης για τη Μάγδα Φύσσα.

Πάντως μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα», η Ιωάννα Μάνδρου είχε δηλώσει:
«Δεν είναι μία γυναίκα διανοούμενη που στέκεται μπροστά για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι μία γυναίκα που ζει στο Πέραμα. Είναι μία γυναίκα η οποία έχει έναν άνδρα ναυτεργάτη, που δούλευε όποτε είχε δουλειά, μια στη χάση και μια στη φέξη. Δηλαδή σε κοινωνικά στρώματα που δεν περιμένεις και τέτοιες συμπεριφορές, δηλαδή οι άνθρωποι και φοβούνται και εκφράζουν με διαφορετικό τρόπο την αντίστασή τους. Είδατε και πόσο κόσμια είναι και πόσο περιποιημένη είναι. Την είδατε καμία μέρα στη δίκη αχτένιστη;».