ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Τώρα το φωνάζουν και τα κτίρια...

Μετά τους ανθρώπους το «Δεν είναι αθώοι» το φωνάζουν και τα κτίρια.
Το Ίδρυμα Ωνάση δεν φοβήθηκε να το φωνάξει με την φωτεινή επιγραφή «Σιγά μην φοβηθώ», στο μεγάρό του. Στη Θεσσαλονίκη το φώναξε η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία από τον Λευκό Πύργο και από το Ολύμπιον.
Όλοι περιμένουν/περιμένουμε την 7η Οκτωβρίου να ακούσουμε το «Δεν είναι αθώοι» και από τη Δικαιοσύνη. Και, περισσότερο, ότι είναι εγκληματίες, αδίστακτοι με ιδεολογία ναζιστική, εγκληματική. Το περιμένουμε με αγωνία.
Εκτός από εκείνους που τροφοδότησαν τους εγκληματίες με την ανοχή τους και εκείνους (μην τους ξεχνάμε και αυτούς) που τους έστειλαν στη Βουλή με τη ψήφο του.
***
O δημοσιογράφος Xρήστος Ξανθάκης σχετικά με το «Σιγά μην φοβηθώ» της Στεγης σχολίασε στα σόσιαλ μίντια: Ζητώ χίλια συγγνώμη από φίλους και γνωστούς  που το είδαν αλλιώς αλλά εμένα το "Σιγά μη φοβηθώ" στον τοίχο της Στέγης μου έκανε λιγότερο Αντιφασιστικό Μήνυμα και περισσότερο Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.