ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Ούτε λέξη στο πρωτοσέλιδο

Λίγες ώρες πριν την έκδοση μιας απόφασης που θα κρίνει το πολιτικό μέλλον της ελληνικής δημοκρατίας, η σοβαρότερη αστική εφημερίδα της χώρας, η Καθημερινή, δεν έχει τρεις αράδες στο πρωτοσέλιδό της για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Δεν θέλω να βάλω πρωτοσέλιδα της ίδιας εφημερίδας για δράσεις του Ρουβίκωνα ή για τις μαθητικές καταλήψεις.
Αλλά ας μην ενοχλούνται κάποιοι.. για το περίφημο "ηθικό πλεονέκτημα" της Αριστεράς. ΟΛΑ τα έντυπα της Αριστεράς, κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής, αυτή την εβδομάδα είχαν πρωτοσέλιδο θέμα την δίκη-καταδίκη της Χρυσής Αυγής. Και η μόνη καθημερινή εφημερίδα που αναφέρεται στην Αριστερά, χωρίς να εκφράζει κάποια οργανωτική μορφή της, η Εφημερίδα των Συντακτών, είχε σήμερα για δεύτερη φορά πρωτοσέλιδο την ανάγκη καταδίκης της ναζιστικής οργάνωσης.
Κατοχή, Αντίσταση, βασιλικά πραξικοπήματα, Χούντα, Πολυτεχνείο, δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις από την αναθεώρηση του Αστικού Κώδικα και την αναγνώριση της Αντίστασης μέχρι την ιθαγένεια και το σύμφωνο συμβίωσης: κάποιοι επέλεξαν να είναι ΜΟΝΙΜΑ απόντες.
Θανάσης Καμπαγιάννης (fb)