ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Σάντουιτς Θεοδωρικάκου

Δεν λέει να λάβει τέλος η κόντρα μεταξύ Θεοδωρικάκου και Κεραμέως. Ο υπουργός Εσωτερικών στην τελευταία ομιλία του στη Βουλή άδειασε με το γάντι την Κεραμέως για τις καταλήψεις, παίρνοντας αποστάσεις από τις σκληρές θέσεις της υπουργού, αφού χαρακτήρισε θεμιτές τις διεκδικήσεις των μαθητών, αρκεί να γίνονται μέσω διαλόγου. Για να τα λέμε πάντως όλα, ο υπουργός μάλλον έστησε παγίδα στη συνάδελφο του, κάνοντάς την… σάντουιτς, αφού η δεξιά πτέρυγα του κόμματος ζητεί ακόμα πιο σκληρές θέσεις.
Μπουτόν ανασχηματισμού   Η στήλη το είχε γράψει πριν από δύο εβδομάδες. Ο ανασχηματισμός είναι πάνω στο τραπέζι, καθώς το σχήμα έχει αρχίσει να κρεμάει 15 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Κυβερνητική, μάλιστα, πηγή μού μετέφερε το «πονηρό» μήνυμα πως ο Μητσοτάκης όταν νιώθει πως τον υποτιμούν… αιφνιδιάζει. Δηλαδή μου είπε, εμμέσως πλην σαφώς, πως ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να πατήσει το μπουτόν.
➤ Η οπτική Σαμαρά  Να ξέρετε πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει συγκεκριμένη άποψη για το «λάθος» που έγινε με την αναφορά σε «ιστορική συμφωνία των Πρεσπών». Και η άποψή του είναι πιθανότατα πως δεν πρόκειται καν για λάθος.