ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020

Aπo το τσεκούρι του Βορίδη στο «πατσαβούρι» της Ραχήλ Μακρή

Direct με τον Τάκη Χατζή, η Ραχήλ Μακρή και ο Μάκης Βορίδης, αυτήν την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, τα μεσάνυκτα.
Οπως γράφει ο Τάκης Χατζής στο twitter, eπειδή η εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη δυστυχως δεν έχουν προλάβει τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή.
Στην αποψινή εκπομπή ο Υπουργός Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, μιλάει στον Τάκη Χατζή για τα εθνικά θέματα και την.. απαγόρευση των παρελάσεων, ενώ απαντάει για την επίμαχη φωτογραφία με το τσεκούρι και τη θέση του σχετικά με την καλλιέργεια Κάνναβης.
Η πρόεδρος του κόμματος «Μέτωπο Νίκης» Ραχήλ Μακρή, πρόσωπο με πρόσωπο με τον Τάκη Χατζή, χαρακτηρίζει τη μάσκα «πατσαβούρι» και τους γιατρούς που ενημερώνουν για τα κρούσματα του κορονοϊού κατευθυνόμενους κρατικοδίαιτους τηλεγιατρούς. Ακόμη, μιλάει για το τατουάζ της και τη σχέση της με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και αποκαλύπτει το λόγο που τη διέγραψαν από ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ.

ΥΓ Θα ειχε ενδιαφέρον πάντως να ακουγαμε (αν δεν ήτα μαγνητοσκοπημένη η εκπομπή) τι θα έλεγε ο Μάκης Βορίδης για την απόφαση της δικαιοσύνης για την Χρυσή Αυγή.